„Cultura la Liman” – O vară plină de evenimente, culoare și conținut, la 2 Mai, reședința de vară a artiștilor | Programul estival 2023 

0
976
 „Cultura la Liman” – un proiect al Primăriei Limanu, conceput pentru a impulsiona viața culturală a satului 2 Mai, o localitate cu tradiție pentru comunitatea artiștilor români. În urmă cu 20 de ani, satul pescaresc 2 Mai era recunoscut ca reședință de vară a artiștilor. Povestea trebuie să meargă mai departe! „Cultura la Liman”, înseamnă, de fapt, o serie de evenimente susținute de Primăria comunei Limanu, ce au ca scop principal promovarea artiștilor, a valorilor culturale autohtone dar și a satului 2 Mai ca “hub” al culturii pe litoralul românesc.
În plus, pentru că scopul principal al acestui amplu proiect este acela de a promova artiștii locali, pe toată perioada verii vor fi organizate expoziții, vernisaje și lansări de carte ale unor personalități culturale care, fie au origini în zonă, fie s-au atașat emoțional de satul 2 Mai. Așadar, o vară plină de evenimente, culoare și conținut – la malul mării!

Cultura la Liman 2023 – Programul evenimentelor estivale:


Mangalia News, 10.07.2023.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply