Podul peste Dunăre de la Brăila – Tulcea. Cum arată „Golden Gate” de România, înainte de deschiderea oficială VIDEO

0
822
Joi, 6 iulie, la ora 13.00, va fi inaugurat oficial Podul peste Dunăre de la Brăila, cea mai complexă și scumpă lucrare rutieră derulată de România în ultimii zeci de ani. Un pod suspendat de aproape 2 kilometri, al treilea pod suspendat ca dimensiune din Europa, a fost asemănat cu mult mai celebru pod „Golden Gate” din San Francisco – inaugurarea sa vine însă cu ceva întârziere și doar cu o parte din drumurile de legătură gata la momentul deschiderii traficului.

Secretarul de stat în Transporturi, Irinel Ionel Scrioșteanu a vizitat podul de la Brăila și a anunțat că pe 6 iulie la ora 13.00, va fi deschis oficial traficul.
„În prima etapă, traficul rutier va fi deschis pe relația parțială, cu descărcare în județul Tulcea pe drumul până la Măcin (etapa I), urmând ulterior ca varianta până la Jijila și primul Km. pe zona Brăilei (etapa II) să fie finalizată cât mai repede”, spune Scrioșteanu.

Totodată, după deschiderea inițială a traficului circulaţia pe pod va fi restricţionată pe timpul nopţii pentru o perioadă, pentru a permite demontarea macaralelor. […]

Continuarea, pe comisarul.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply