Trofeul Deva Super Rally adună 23 de piloți la start. Emil Ghinea concurează la clasa GT cu Renault Clio V6 Trophy | Transmisiuni LIVE, aici! [VIDEO]

0
1435
Trofeul Deva Super Rally contează ca și etapa a III-a din Campionatul National de Super Rally, fiind programat între 30 iunie și 1 Iulie 2023.
La startul etapei se vor afla 23 de piloti din Romania, cat si din strainatate. Campionul en-titre, Jerome France, se afla si de aceasta data pe lista de start de la Deva, venind cu gandul direct la victorie dupa abandonul de la Alba Iulia, insa si castigatorul etapei precedente vine la Deva sa urce din nou pe cea mai inalta treapta a podiumului, tanarul Bogdan Duma piloteaza modelul Radical SR3 RSX spre o noua victorie la general.
Costel Casuneanu aduce modelul Porsche Wolf GB08, vizand prima treapta a podiumului, la fel ca si Istvan Beko (Radical SR3), belgianul Didier Balcaen (Formula Renault) sau Mihai Leu (Radical SR8), insa lista este mult mai lunga, oricare dintre cei 23 de concurenti pot fi castigatorii la general.
Emil Ghinea va concura la clasa GT, cu Renault Clio V6 Trophy.

Trofeul Deva Super Rally” se desfasoara pe durata a doua zile pe circuitul stradal amenajat special in centrul Devei. Ziua de vineri este programata pentru verificari tehnice, verificari administrative, dar si startul festiv, urmand ca sambata sa se desfasoare competitia propriu-zisa.

In dimineata zilei de sambata, sunt programate 2 manse de recunoasteri si 4 de antrenamente cronometrate, urmate apoi de mansele de concurs in care pilotii lupta pentru cel mai bun timp.

Lista de inscrierihartaprogramul, dar si alte detalii si informatii pot fi gasite pe pagina noastra dedicata acestui eveniment – Deva SuperRally.

 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

(sursa foto și articol: fanrally.ro).


Mangalia News, 29.06.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply