Luiza Cala, Mangalia, România, Marele Premiu la Concursul Internațional de Creație Literară, secția Poezie! Felicitări, Luiza!

0
1115

Luiza Cala, artist plastic, scriitor și poet, a obținut Marele Premiu la Concursul Internațional de Creație Literară, secția Poezie! Felicitări, Luiza! Te iubim!

A patra ediție a Concursului Internațional de Creație Literară a reunit 148 de concurenți din toată România, din Republica Moldova, Franța, Spania, Belgia, Germania și Coasta de Fildeș. Marea majoritate a lor a venit din România, demonstrând astfel, încă o dată, talentul poporului român în creație literară.
Îi felicităm pe câștigători, dar și pe toți concurenții. Juriul a fost foarte exigent, dar noi, ca organizatori, am vrut să recompensăm toți participanții. Astfel, plaja de note pe care am acordat-o, ca organizatori, fiecărui premiu este foarte mare. Ordinea listei reprezintă ordinea notelor, de la cele mai mici, la cele mai mari. Marele Premiu are trei note de 10, iar Premiul I de Excelență este acordat pentru participanții care au două note de 10. Sperăm să vă recitim pe toți în edițiile viitoare ale concursului.
Mesajul Președintelui Juriului
„Textele participante la ediţia din acest an a concursului de literatură au fost de bună calitate, tematic şi stilistic, nu doar imaginaţia autorilor fiind la un nivel ridicat, ci şi grija pentru punerea în valoarea a calităţilor specifice limbilor în care au fost scrise. Cu deosebire impresionează proza, cel mai adesea cea scrisă de către copii fiind remarcabilă prin angajarea etică a mesajului implicit ori explicit. Se cuvine să felicităm pe toţi participanţii pentru rigoarea cu care au abordat arta scrisului”.
Florin Dochia, scriitor și jurnalist, președintele Juriului.
Premierea va fi pe 21 iulie 2023, la Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina, la ora 16:30. Maestrul Florin Dochia va înmâna premiile. Ești invitat să reciți sau să citești orice creație a ta dorești. Înscrieri pentru participare la Premiere la [email protected]
Mai multe detalii, pe festivaluldearte.com

MN: Vă invităm să vizionați și Galeria Luiza Cala.

Mangalia News, 27.06.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply