La drapel, pentru onor, înainte! Jandarmii constănţeni sărbătoresc Ziua Drapelului Naţional

0
400

libris.ro%20

AMAZON.de: Acum, puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!


carturesti.ro%20
Începând cu ora 09.00, Adjunctul Inspectorului Şef, locotenent-colonel Valentin DASCĂLU şi un pluton de onor din cadrul Inspectoratului de Jandarmii Judeţean Constanţa au participat la ceremonialul militar şi religios organizat de autorităţi pe faleza din faţa Comandamentului Flotei.
Acest moment festiv a fost marcat de jandarmii constănţeni alături de militari şi reprezentanţi din celelalte arme şi oficialităţi locale.
Totodată au fost asigurate şi măsurile de ordine publică în zona desfăşurării acestei manifestări.
Ziua Drapelului Național a fost instituită pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, când Guvernul revoluționar a decretat ca Tricolorul – roșu, galben și albastru – să reprezinte steagul național al tuturor românilor; cele trei culori împărțite în mod egal reprezintă principiul egalității, orientarea culorilor în sus semnifică verticalitatea, cifra trei este numărul perfect, pe lângă țara noastră mai existând alte trei țări europene tradiționale cu steagul tripartit în mod egal și vertical: Franța, Italia și Belgia.


Mangalia News, 26.06.2023.piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply