De ZIUA IEI ROMÂNEȘTI, Asociația Română din Canada – ARC vă invită să pășiți pragul “Colțului de Rai Românesc” de la Val-David, îmbrăcați în IE

0
852
Asociatia Romana din Canada – ARC: „Ziua Iei Romanesti, este o ocazie unica sa ne amintim traditiile noastre si sa ne amintim de ce nu avem voie sa le abandonam. A-ti uita traditiile este la fel de grav cu a-ti uita istoria neamului tau, să ignorăm tradițiile si credința care ne-au definit ca neam, este egal cu a-ti pierde identitatea nationala. Asociatia Romana din Canada se ocupa, de 70 de ani, cu pastrarea acesteia, reunind romanii cu simplul scop de a pastra obiceiurile si traditiile, mai ales acum intr-o lume globalizată unde națiunile trebuie să fie culturale pentru a nu risca să dispară din istorie.
Veniti, cu mic cu mare, imbracati in IE, sa pasiti pragul “Coltului de Rai Romanesc” de la Val-David, unde muzica si voia buna va vor insoti pe durata intregii zile si unde cei mici vor avea parte de surprize si ateliere destinate lor”.
L.edit: Vă anunțăm cu regret că evenimentul dedicat sărbătoririi Iei romănești programat în data de 24 iunie 2023 la Câmpul Românesc de la Val-David, este reprogramat, din cauza timpului nefavorabil, pentru data de 8 iulie 2023. Din pacate, este al treilea an consecutiv că acest eveniment nu se poate ține din cauza ploii, dar în acest an suntem hotarâți să nu ne dăm bătuți. Pentru cine dorește să facă totuși o plimbare, noi, organizatorii, vom fi acolo să vă întâmpinăm. Nu uitați umbrelele!!! 

 


Mangalia News, 25.06.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply