CS Năvodari – 5 medalii de aur, 4 de argint și una de bronz, la Cupa Litoral Mangalia!

0
616

Tinerii pugiliști de la CS Năvodari au fost la înălțime, la CUPA LITORAL MANGALIA!

Pe ringul instalat în fața Casei de Cultură din Mangalia, timp de trei zile, s-au disputat meciurile primei ediţii a „Cupei Litoral Mangalia”, la box, cu participarea a peste 100 de sportivi de la mai multe cluburi de profil din ţară.
Cei 11 sportivi (9 băieți și 2 fete) de la CS Năvodari, antrenați de Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu au avut comportări foarte bune, reușind să câștige 11 medalii, dintre care 6 de aur, 4 de argint și 1 de bronz.
Câștigătorii „Cupei Litoral Mangalia” sunt: Jipeanu Fabian, Ali Rahim, Căpățînă Eduard, Șchiopu Eduard, Munteanu Robert și Trigos Maria.
Medalii de argint și-au adjudecat: Chiricheș Maria, Ilinca Andrei, Cioabă Daniel, Străinu Ionuț, iar bronzul i-a revenit lui Ispas Rareș.
În două finale s-au întâlnit pe ring, sportivi de la CS Năvodari, Șchiopu Eduard cu Străinu Ionuț și Trigos Maria cu Chiricheș Maria.
Pentru sportiva Trigos Maria (componentă a lotului național de junioare), a fost o verificare utilă înaintea Campionatelor Europene, programate la Ploiești între 19 și 30 iulie.

Clubul cu cele mai multe medalii de Aur!

„Sunt foarte mândru de sportivii pe care îi antrenez. Am făcut o figură frumoasă, cei care au pierdut, nu au pierdut nimic, doi dintre ei luptând in finala contra altor doi colegi, motto-ul nostru fiind: „SĂ CÂȘTIGE CEL MAI BUN!”. Vă iubesc, Spartanii mei!” (Antrenor Marcel Jipeanu).


Mangalia News, 21.06.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply