Ada d’Albon, din nou la înălțimea sufletului său pus pe hârtie, a gândurilor și mirajelor cuvintelor sale cuprinse într-o nouă carte – „Țara de dincolo de bâlci”

0
702
„Ada d’Albon din nou la înălțime, la înălțimea sufletului său pus pe hârtie, a gândurilor și mirajelor cuvintelor sale cuprinse într-o nouă carte. Vă mulțumim, minunată doamnă, pentru noua carte”. (Mădălina Corina Diaconu, UZPR).
„LUNI, 17 APRILIE, LA ÎNCEPUT DE SĂPTĂMÂNĂ SFÂNTĂ, AM PRIMIT DIN PARTEA EDITURII ACEST CADOU: CARTEA, CU TOT CU LINKUL! Cu dragoste și bucurie, mulțumesc întregii Edituri Eikon!

Numesc mai jos oamenii pe care îi cunosc. Cei care au avut generozitatea să petreacă cu mine ore lungi la telefon. Tare le sunt recunoscătoare!
Dragul de Valentin Ajder, directorul editurii, care între două orașe, între două lansări, între două viraje cu mâinile pe volan, mi-a priceput capriciile! Din suflet îi mulțumesc!
În ceea ce privește cele două adorabile redactoare, Maria Tutunaru și Simona Poclid, care mi-au puricat greșelile cu degete fine, le îmbrățișez pentru căldura și veselia lor contagioasă. Orele petrecute cu ele la telefon au fost o încântare.
Valentin Susan, graficianul, a suportat cu demnitate nazurile mele și a dat cu măiestrie, înfățișare cărții mele. Bravo și mulțumesc! Cu deosebită recunoștință și drag, către Christian Crăciun! Prefața semnată de dumnealui, sensibilă și subtilă e aproape de gândurile mele. O bucurie!
Cu un profund sentiment de prietenie îl îmbrățișez pe Vianu Mureșan care, în postfață, m-a alintat cu cuvinte alese și cu înaltă pătrundere a textului. Plecăciune!
Toată tandrețea către Ioana Mazilu. Și-a pus cu farmec și inteligență, amprenta pe coperta cărții. O prietenie s-a cimentat.
Ad’A – Ada d’Albon.

Cartea și linkul au sosit cu specificarea: „Se pot face comenzi; livrare după Paște” – http://bit.ly/3KJ29g7. Să fie într-un ceas bun!”
MN: Redacția Mangalia News are bucuria unei ”colaborări virtuale” admirabile cu doamna Ada D’Albon, reflectată prin articolele publicate. Îi mulțumim, cu aleasă prețuire și-i dorim sănătate multă și bucurii.

Mangalia News, 20.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply