Când are loc dezbaterea publică pentru blocul de 28 de etaje din Olimp?

0
709
  • Tipul deciziei posibile luate de APM Constanța poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Agenția pentru Protecţia Mediului Constanta anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul celor de la Pharos Tower SRL, care doresc edificarea unui imobil de 28 de etaje în sudul litoralului.

Este vorba de proiectul „Construirea unui imobil cu spații de locuit sezonier și servicii pentru turism, cu regim de înălțime 3S+P+28E+ETh cu respectarea prevederilor regulamentului de urbanism aferent PUG”, amplasat în județul Constanța, Mangalia, str. Crișanei, nr. 4.

Titular al proiectului este Pharos Tower SRL, cu sediul județul Constanța, mun. Constanța, str. Stefăniță Vodă, nr. 27, bl. TP1, parter.

Tipul deciziei posibile luate de APM Constanța poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la sediul APM Constanța din municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, judetul Constanta  şi la sediul  titularului, în zilele de luni-vineri, între orele 10.00-14.00.

Documentele menţionate sunt disponibile şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, va avea loc in municipiul Constanta, mun. Mangalia, stațiunea Venus, str. Dem Radulescu, nr. 2, Sala de conferință a Mera Hotels, la data de 15.05.2023, începând cu ora 14.00.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La finele lunii decembrie 2022, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunța publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare rectificată pentru Pharos Tower SRL.

Mediul a decis, așadar, că este necesară evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul: „Construirea unui imobil cu spatii de locuit sezonier si servicii pentru turism, cu regim de inaltime 3S+P+28E+ETH, cu respectarea prevederilor regulamentului de urbanism aferent PUG”, amplasat în Județul Constanța, mun. Mangalia, statiunea Olimp, str. Olimp, nr. 12. […]

Continuarea, în ziuaconstanta.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply