NØMAD. FRENCH SINGING POP – Spectacol muzical oferit de artistul elvețian Christophe Meyer, Joi, 13 aprilie, la Casa de Cultură din Mangalia – Intrarea liberă!

0
820
  • După ce a străbătut numeroase ținuturi, romancierul și muzicianul elvețian Christophe Meyer, poposește în Mangalia, să ne împărtășească din vasta cultură muzicală francofonă.
Mangalia are șansa de a fi unul dintre cele câteva orașe din România incluse în proiectul „NØMAD. FRENCH SINGING POP”, susținut de Institutul Cultural Francez.
Vă așteptăm, joi, 13 aprilie, ora 18.00, la Casa de Cultură Mangalia. Intrarea liberă!
NoMad, un nou proiect muzical pus în scenă de elvețianul Christophe Meyer, a fost înregistrat în colaborare cu mai mulți artiști, dar în principal cu toboșarul Clive Drummer, fost component al Portishead și actual în Radiohead. În anii ’90, sub numele Fou (Mad), Crisophe Meyer a semnat cu prestigiosul label EMI. Timp de 7 ani, colindă Europa și America de Sud și își cântă rock-ul, fiind primul muzician străin care cântă în Iugoslavia în timpul războiului. Acum, după concerte în Elveția în ultimele zile ale lui 2022, Cristophe a început un turneu în mai multe țări: în ianuarie, a cântat în Columbia, apoi în India, în februarie. Pe 15 martie a început un turneu în Balcani și Italia, cu un concert la Vatican, pentru Garda Elvețiană Pontificală. În aprilie, Cristophe va fi în România, iar în mai își va încheia turneul în Armenia și Georgia. (sursa: filarmonicaploiesti.ro).


Mangalia News, 12.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply