Gala Artiștilor de Beauty din Mangalia | Alina Manolache: „Magie, bucurie, sentimentul că toată munca depusă a avut sens. Vă mulțumesc mult pentru această frumoasă experiență pe care am trăit-o împreună!” [FOTO-VIDEO]

0
1477
Alina Manolache: „Nu știu cum să descriu toate emoțiile pe care le-am trăit la Gala Artistilor de Beauty Mangalia! Rezum tot la ce am simțit, în câteva cuvinte: Magie, bucurie, sentimentul că toată munca depusă a avut sens. Vă mulțumesc mult pentru această frumoasă experiență pe care am trăit-o împreună!”
Photo: Zainea Ionut, Make-up: Andreea Alexe, Hairstylist: Violeta Voivozeanu.

„Încă nu îmi vine să cred ce am trăit alături de voi la Gala Artistilor de Beauty Mangalia. Toți într-o zi sub aceeași umbrelă a frumuseții! Am crezut în acest eveniment pentru că susțin schimbarea si inovarea, iar crearea unei întâlniri atât de fabuloase, ne-a provocat și am reușit să trăim împreună emoții maxime și să transmitem multă energie celor prezenți.
Am realizat împreună un moment unic în Mangalia și abia aștept următoarea ediție.
Vă mulțumesc încă o dată pentru încredere, pentru energia voastră, pentru pasiunea pe care ati împărtășit-o!
Mulțumesc mult colaboratorilor noștri, fără de care acest eveniment nu era posibil:
Minunata locație: Hotel Mera Brise Mangalia și Raluca Burcin.
Fotografiile deosebite: Ionut Zainea,
Florile superbe: Pandora Garden – Atelier Floral,
Muzica ambientală: Tudor Bogdan,
Live-ul de final: Claudia Andas,
Promovare: MangaliaNews.ro
Cadourile pentru tombola:
•Gerovital Beauty
•Wella PROFESIONAL
•Mounir
•Barber Store România
•Sabrina PROFESIONAL
•Miya Natural Beauty.
Mulțumesc prieteniilor si familiei pentru susținere și ajutor: Andreea Andoo Filip, Ana Maria Murgescu Țăpuș, Smaranda Dānāilā, Cristian Manolache.
Mulțumesc invitaților pentru că au fost alături de noi la această ediție de suflet, care a devenit minunată, cu voi alături!
Ne revedem cu drag la următoarea ediție!

Violeta Voivozeanu: „Puțin despre mine, puțin despre ieri: Mulțumesc, Ovidiu Duca, pentru pozele minunate. Mulțumesc, Eduard Tuzlaru, Tuzlaru Mirela si echipei Profesional beauty supply, pentru produsele magice și pentru implicare, sponsorizare, susținere. Mulțumesc, Octavian Ciocîrlie și echipei WellaPassionistas – Romania, pentru premiile acordate pentru tombola. Mulțumesc, echipei Mounir si Mugur Dragulin, Mihnea Mpr Daniel Mounir Products Romania, pentru cadourile oferite tombolei noastre. Mulțumesc, tuturor!”
„Astăzi a fost o zi specială pentru tine, ai făcut față cu BRIO, dând dovadă de profesionalism, dedicatie si iubire in ceea ce te pasionează cel mai mult – PĂRUL. Ai fost la mare, mare înălțime! BRAVOOOOOO, ține-o tot așa!” (Mădălina Duca).
Andreea Alexe: „Un eveniment cu multă emoție, dăruire și foarte multă pasiune pentru frumusețe. Sper că am reușit să vă transmit măcar puțin din cunoștințele mele și iubirea față de această meserie! Vă multumesc pentru aceasta experiență minunata!
Mulțumiri, Alina Manolache, pentru organizare, Ovidiu Duca, pentru fotografiile superbe, Minunatei echipe formate din Violeta Voivozeanu, Popa Narcisa, Andreea Georgescu, Valentina Vali”.
Ana Maria Anghelache, Oasis Beauty Salon: „Mulțumesc pentru că mi-ați fost alături!”
Violeta Voinicaru: „Felicitări, Alina Manolache, pentru inițiativă! Aceste lucrări sunt tendințele pentru anul 2023, pe care le recomand viitoarelor mirese. Asistent: Alexander Bubu, Modele: Bianca Dragomir, Nico Daciu, Make-up: Ana Maria Mota, Photo: Ionut Zainea. Felicitări, colegilor!”
Ana Maria Mota: „Wow, ce zi…! Prima ediție Gala Artiștilor de Beauty din Mangalia a fost un real succes. M-am bâlbâit, am făcut gafe și mâna îmi tremura pe pensula de machiaj, in timpul demonstrației, dar invitații au fost atât de calzi si dornici sa primească informații noi, încât am ajuns sa ma destind și sa fiu EU, glumeață, spontană și zâmbitoare. Mulțumesc, Alina Manolache, pentru invitație ! Felicitări! Un super vibe, la Gala Artiștilor de Beauty din Mangalia, momente și emoții unice trăite alături de oameni frumoși și talentați! Mă simt mândră să fiu alături de voi! Photo credit: Ovidiu Duca”.
„Felicitări, dragă Ana! Succes pe mai departe și la cat mai multe evenimente si cat mai puține emoții!” (Violeta Constantinescu).
Raluca-Elena Ghinea, Sunrise Slim Center:
Sunt onorata pentru invitatia de a impartasi din experienta mea. Multumesc, Alina Manolache, pentru initiativă si colegilor mei care au reusit sa faca un eveniment-pilot, ce va creste, an de an. Cred ca am reusit sa lamuresc cateva aspecte legate de remodelarea corporala noninvaziva, importanța alimentatiei si a activitatii fizice. Daca nu, macar sper ca am trezit curiozitatea. Pentru a afla mai multe si pentru a experimenta beneficiile unui stil de viata sanatos, va astept cu drag la Sunrise SLIM Center Mangalia, doar pe bază de programare la 0743 336 645. La dispozitia dumneavoastra, Raluca Elena Ghinea.
Stefan Ursache: „Momentul meu din Gala Artistilor de Beauty Mangalia:
– În primul rând, mulțumesc, Alina Manolache, pentru invitație. Felicitări, pentru curaj, nu este ușor să organizezi un astfel de eveniment!
– Mulțumesc publicului interesat de ceea ce am prezentat, mulțumesc pentru că m-ați susținut și mulțumesc pentru toate aplauzele.
– A fost unic, frumos și prietenos acest eveniment, abia aștept ediția a-II-a de anul viitor
– Mulțumesc și celor de la Barber Store Romania și Subrina Professional, pentru cadourile oferite participanților la tombolă. Vă mulțumesc pentru implicare.
– Mi-a făcut mare plăcere să împart scena cu voi, Voinicaru Violeta, Violeta Voivozeanu Denisa Dimulescu, Ana Maria Mota, Andreea Alexe, Alina Berki, Raluca-Elena Ghinea. Vă felicit și vă urez succes pe mai departe! O zi minunată!”
Denisa Dimulescu: „Gala Artistilor de Beauty din Mangalia este un eveniment anual, menit să sărbătorească realizările profesionistilor care excelează in domeniul beauty. Premiile din cadrul evenimentului îi răsplătesc pe cei care duc acest domeniu la rang de excelență. De la cei care și-au făcut deja un brand și până la nou veniții din industrie, acest eveniment este menit să-i premieze pe cei mai reprezentativi. Scopul evenimentului este de a deveni o comunitate de oameni excepționali care își pot împărtăși experiențele de viață la nivel personal și profesional.
Profit de această ocazie pentru a-mi exprima aprecierea deosebită pentru Alina Manolache, pentru ospitalitatea și organizarea excelentă a evenimentului Gala Artistilor de Beauty din Mangalia, care are o importanță majoră pentru promovarea talentului și întărirea relațiilor de colaborare între artiștii beauty.
Vă mulțumesc, dragii mei colegi BEAUTY: Violeta Voivozeanu, Voinicaru Violeta, Alina Berki, Andreea Alexe, Ana Maria Mota, Raluca Ghinea, Stefan Ursache, pentru că am reusit să transformăm această zi într-o minunată, veselă, strălucitoare, frumoasă si fericită amintire. Sper ca în sufletul fiecăruia dintre voi să rămână doar amintiri și emoții plăcute.
Doresc să le mulțumesc tuturor participantilor prezenți la acest eveniment pentru energia pozitivă și zâmbetele voastre sincere.
“Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare este să iubești ceea ce faci”.

MN: Serialul nostru de articole dedicate acestui original eveniment monden, prima Gală a Artiștilor de Beauty din Mangalia, poate fi vizionat AICI. Bravo, Alina Manolache, pentru idee și pentru realizarea acestui minunat proiect! Felicitări, tuturor Artiștilor de Beauty din Mangalia, participanți la eveniment! Vă dorim cât mai multe ediții viitoare ale Galei și nenumărate împliniri profesionale! Mangalia News este aici: https://www.mangalianews.ro/. Ținem aproape!

Mangalia News, 28.03.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply