Continuă lucrările de asfaltare a străzilor din centrul Mangaliei

0
314

farmec.ro

După cum ni se transmite într-un comunicat de presă, Primăria Municipiului Mangalia continuă, în această perioadă, lucrările de asfaltare pe strada Ștefan cel Mare, în cadrul proiectului european de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe mai multe artere din zona centrală a orașului. În cadrul aceluiași proiect, va avea loc și modernizarea Grădinii de Vară „Farul”, precum și asfaltarea străzilor Rozelor și Bd. 1 Decembrie 1918.

„Pentru a nu îngreuna traficul rutier, lucrările de refacere a tramei stradale pe această arteră se desfășoară pe un singur sens de mers, urmând ca, după turnarea celui de-al doilea strat de asfalt să se intervină și pe celălalt sens, dinspre Bd. 1 Decembrie 1918, spre Ștefan cel Mare. Ulterior, aceleași lucrări vor continua pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Rozelor. Știu că șantierele creează mult disconfort, însă, fac apel la buna înțelegere a locuitorilor, deoarece atragerea fondurilor europene ne ajută să dezvoltăm orașul și stațiunile”, a precizat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

În prezent, în Mangalia se mai lucrează la amenajarea unor parcări, locuri de joacă și trotuare, în mai multe cartiere ale orașului.


Mangalia News, 24.03.2023.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply