Continuă lucrările de asfaltare a străzilor din centrul Mangaliei

0
467

farmec.ro
carturesti.ro%20

După cum ni se transmite într-un comunicat de presă, Primăria Municipiului Mangalia continuă, în această perioadă, lucrările de asfaltare pe strada Ștefan cel Mare, în cadrul proiectului european de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe mai multe artere din zona centrală a orașului. În cadrul aceluiași proiect, va avea loc și modernizarea Grădinii de Vară „Farul”, precum și asfaltarea străzilor Rozelor și Bd. 1 Decembrie 1918.

„Pentru a nu îngreuna traficul rutier, lucrările de refacere a tramei stradale pe această arteră se desfășoară pe un singur sens de mers, urmând ca, după turnarea celui de-al doilea strat de asfalt să se intervină și pe celălalt sens, dinspre Bd. 1 Decembrie 1918, spre Ștefan cel Mare. Ulterior, aceleași lucrări vor continua pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Rozelor. Știu că șantierele creează mult disconfort, însă, fac apel la buna înțelegere a locuitorilor, deoarece atragerea fondurilor europene ne ajută să dezvoltăm orașul și stațiunile”, a precizat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

În prezent, în Mangalia se mai lucrează la amenajarea unor parcări, locuri de joacă și trotuare, în mai multe cartiere ale orașului.


Mangalia News, 24.03.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply