Mioara Gram – CONCEPTE DE PUTERE: PUTEREA CUVÂNTULUI, în cadrul emisiunii “Artă, Știință și Religie – In Căutarea Drumului Comun”, la Radio ProDiaspora

0
953

farmec.ro
carturesti.ro%20

In lumea cuvantului, fiecare clipa inregistreaza soapta intelesului. In lumea cuvantului, intelesul capata forma realitatii pe care, in deplina libertate, fiecare dintre noi i-o dă. In lumea cuvantului, invatam sa culegem, sa selectam, sa sortam si sa combinam cuvinte, pentru ca apoi sa cladim propriul nostru univers din intelesurile lor. Cuvantul sta la baza intregii Creatii. In el este incorporat tot ce stim si ce putem noi face.

Evoluam, fara exceptie, prin prisma cuvintelor. Prin prisma lor, invatam cum sa relationam cu semenii nostri si cu natura. Prin cuvant, dobandim informatii despre sensul vietii si istoria civilizatiei trecute si prezente. Prin cuvant, ne descoperim pe noi insine si puterea launtrica cu care am fost inzestrati. Prin cuvant descoperim izvorul frumusetii si fericii, al succesului si progresului, precum si al excelentei in viata. Prin cuvant invatam ce inseamna Eternitatea.

Stimati ascultatori si mult iubiti prieteni, echipa de colaboratori, impreuna cu gazda emisiunii “Arta, Stiinta si Religie – In Cautarea Drumului Comun”, au realizat luni, 6 martie, 2023, emisiunea CONCEPTE DE PUTERE: PUTEREA CUVANTULUI – una din seria de editii radiofonice realizate in lumina puterilor inepuizabile ale omului. Aceasta editie face obiectul analizei puterii cuvantului privind relatiile intra si interumane, sprijinandu-se pe urmatoarele intrebari de referinta:
1. Ce putem spune despre puterea cuvantului in relatia intra-umana?
2. Care este puterea pe care cuvantul o exercita asupra caracterului relatiilor inter-umane?
3. Cum putem schimba “atitudinea” cuvantului?

Portile conversatiilor semnificative de pe Grupul de Facebook <Radio ProDiaspora-In Direct> din timpul redifuzarii editiei in vigoare, sunt larg deschise pentru fiecare in parte.
Emisiunea “Arta, Stiinta si Religie – In Cautarea Drumului Comun” poate fi ascultata folosind linkul: http://prodiaspora.de

MN: Invităm cititorii cotidianului Mangalia News să citească și celelalte articole semnate de Mioara Gram, minunata noastră concitadină, texană „adoptivă”, materiale publicate de-a lungul anilor în ziarul nostru online: https://bit.ly/3xI8Icc.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 08.03.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply