”Timișoara. Harta secretă: oameni și locuri” – serie fascinantă de documentare, în programul oficial Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii [VIDEO]

0
650
Fascinantă, seria de documentare “Timișoara. Harta secretă: oameni și locuri”. Atât prin modul de realizare, cât și prin bogăția de informații, multe dintre ele, inedite. Fermecător este și felul în care scriitoarea Adriana Babeți reușește să dezvăluie poveștile mai puțin cunoscute ale orașului. Patru dintre episoade au fost proiectate în această săptămână la Cinema Victoria, acesta fiind primul eveniment din programul oficial Timișoara 2023, care este găzduit aici.

Seria de documentare “Timișoara. Harta secretă: oameni și locuri” este un proiect comun al Casei de Cultură a Municipiului Timișoara și al Universității de Vest din Timișoara, care face parte din Programul Cultural Național Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii și cuprinde 12 episoade, dintre care șase au fost finalizate. Din echipa care a realizat documentarele fac parte: Cristian Văduva (imagine), Alexandru (Uțu) Pascu (sunet), Silvia și Ovidiu Hrin (grafică&design), Adriana Babeți și Alex Condurache (text și scenariu).


Mangalia News, 28.01.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply