AntioxiVita, un puternic antioxidant, produs românesc inovativ, 100% natural, medaliat internațional! VIDEO

0
646
AntioxiVita este un puternic antioxidant, un produs inovativ fabricat după o metodă protejată de un brevet de invenție medaliat internațional, 100% natural, extras din sâmburi, pielițe și rahis de struguri.

AntioxiVita este un supliment alimentar fabricat dupa o tehnologie brevetata si premiata international la diverse saloane de inventică. Medalia de AUR la Salonul International de Inventica IWIS 2011, categoria Medicina si Biochimie. Materia prima procesata este din culturi certificate ecologic.

AntioxiVita este extract din samburi, pielite si rahis de struguri albi si rosii (tescovina), ce inglobeaza o gama cat mai mare de antioxidanti de tipul polifenolilor specifici strugurilor care au proprietati sanogene deosebite. Compozitie: apa si extractul concentrat din tescovina, avand o concentratie foarte mare in antioxidanti.

Printre substantele bioactive se regasesc: polifenolii – acizi fenolici, antociani, flavonoide, catechine, taninuri, resveratrol.

Polifenolii din struguri sunt antioxidanti care au urmatoarele proprietati:
– accelereaza epurarea colesterolului sanguin;
– mentin buna functionare a sistemului cardio-vascular;
– ofera protectie ridicata impotriva radicalilor liberi;
– limiteaza distrugerea fibrelor de colagen;
– stimuleaza activitatea unor enzime detoxifiante;
– ajuta la reglarea tranzitului intestinal;
– imbunatatesc secretia de insulina si protejeaza celulele pancreasului de actiunea radicalilor liberi;
– amelioreaza simptomele menopauzei.

Este un produs 100% natural, destinat tuturor categoriilor de varsta.

Se recomanda in special persoanelor care nu consuma suficiente fructe si legume. Plantele care traiesc in arealul nostru geografic, cum este si vita de vie, contin nutrienti si fitonutrienti necesari hranirii si mentinerii stari de sanatate a organismului, specifici arealul nostru geografic.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Compozitia de fitonutrienti din AntioxiVita ajuta la suplinirea acestui deficit datorat unei alimentatii dezechilibrate sau cu produse de calitate inferioara.

Beneficii:

Ajuta in lupta cu radicalii liberi, stresul oxidativ si imbatranirea prematura.
Ajuta in normalizarea tensiunii arteriale, reduce colesterolul si trigliceridele. Are un efect tonic si ajuta la detoxifierea organismului,
Normalizeaza transaminazele.
Normalizeaza tranzitul intestinal.
Este un aliat ideal in combaterea hemoroizilor.
Normalizeaza glicemia (diabet de tip I sau II).
Protejeaza ficatul.

Mai multe despre AntioxiVita, despre Esența de Propolis și Apiphen, precum și despre alte produse naturale, pe facebook.com/GusturiBio. Comenzi, pe: gusturibio.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply