FEERIA IERNII – Cei mai talentați artiști locali, pe aceeași scenă, atrași de Magia Crăciunului! Mangalia, vineri, 16 decembrie 2022 (FOTO/VIDEO)

0
784

farmec.ro
carturesti.ro%20
Magia Crăciunului a adus pe aceeași scenă pe cei mai talentați artiști locali, vineri, 16 decembrie, la Casa de Cultură din Mangalia. „FEERIA IERNII” – un spectacol extraordinar cu momente de dans, muzică și teatru.

„Vineri, la spectacolul organizat de trupele care activează în Casa de Cultură din Mangalia, am fost încântat să remarc numeroși copii foarte talentați, un semn clar că Mangalia are un potențial deosebit în toate domeniile. Mulțumesc celor care fac eforturi ca arta să nu lipsească în orașul nostru si de această dată în mod special celor care au urcat pe scenă, respectiv domnului profesor Traian Broască și Corului “Callatis”, pe care îl conduce, trupei de teatru Thaliamar, școlii de dans Latino Kids by Anca Petrea, Asociației “Ia de la malul mării”, a doamnei Tinca Răcaru, trupei Promise Band, condusă de Emi Gui și Atelierului de Canto Mangalia al Lisei Opriș. Felicitări, tuturor!”, afirmă Radu Cristian, primarul muncipiului Mangalia.

Albumul Foto integral, aici:


Mangalia News, 18.12.2022. (sursa foto: MangaliaOnline).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply