Radio TRINITAS – ”Suntem români! Afirmarea românilor dincolo de granițe”. Astăzi îl cunoaștem pe Sebastian Manoleasa, medic primar, specializat pe cardiologie, originar din Mangalia

0
1235

farmec.ro
carturesti.ro%20
Astăzi îl cunoaștem pe Sebastian Manoleasa, medic primar, specializat pe cardiologie. Originar din Mangalia, a urmat cursurile Facultății de Medicină din Iași, a plecat apoi în SUA, unde a lucrat în cercetare.

Și-a dat seama la timp că traseul său profesional trebuie să se intersecteze cu drumul spre vindecare al pacienților, așa că s-a întors. S-a întors la medicina clinică și la Europa.

S-a stabilit în Germania, în urmă cu 12 ani, se consideră integrat în societatea de acolo, însă nu a rămas străin de România, nici de comunitatea românească din Munster și nici de problemele pacienților români.

A stat de vorbă, la finalul programului de la spital, cu colegul nostru, Victor Stoica.

Materialul face parte din proiectul „Suntem Români! – Afirmarea Românilor Dincolo Granițe”, susținut de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Prin intermediul acestor producții, Radio TRINITAS susține integrarea, afirmarea și recunoașterea românilor care trăiesc, studiază și muncesc în străinătate. #DRPRomânia


Mangalia News, 13.12.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply