DAMEN – partener IȘJ Constanța pentru învățământ profesional și profesional DUAL

0
1668
„Am discutat zilele trecute cu domnul Cătălin Istrati, Managing Director în cadrul DAMEN Workforce Romania, despre oportunitățile de dezvoltare a învățământului profesional și despre parteneriatul pentru învățământ DUAL. Pentru învățământul constănțean, este foarte important interesul manifestat în această direcție de către DAMEN, unul dintre cei mai mari angajatori din județul Constanța, dar și o companie internațională cu deschidere către piața de muncă mondială.

Am apreciat în mod deosebit intenția de a colabora atât în privința extinderii ofertei educaționale pentru viitorii absolvenți de învățământ gimnazial, cât și dorința de a investi în baza materială a unităților de învățământ, astfel încât practica elevilor să beneficieze de dotări ale atelierelor la standarde înalte și de profesioniști cu specializări diverse, căutate pe piața muncii.

Faptul că viziunea domnului Cătălin Istrati se pliază pe obiectivul IȘJ Constanța de a dezvolta coerent și conjugat învățământul profesional și profesional DUAL îmi dă convingerea că DAMEN va deveni un partener tot mai puternic al școlii constănțene”. (Prof. Sorin MIHAI, inspector general al IȘJ Constanța).


Mangalia News, 20.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply