Primăria Mangalia și alte administrații locale vor trimite o solicitare către Guvern și Parlament, pentru ca plajele să fie administrate de primăriile de pe litoral [VIDEO]

0
721
Viceprimarul municipiului Mangalia a anunțat că Primăria Mangalia și alte administrații locale vor trimite o solicitare către Guvern și Parlament, pentru ca plajele să fie administrate de primăriile de pe litoral.

„Împreună cu cele mai multe dintre UAT-urile care sunt de coastă, la Marea Neagră, care au vecini plaje exploatabile, vom face o inițiativă către minister, către toate ministerele, către Legislativ prin care vom solicita trecerea plajelor în administrarea UAT-urilor, pe fiecare sector, în dreptul fiecărui UAT.

Vom face acest lucru pentru că, în ultimii zece ani de administrație, sezon de sezon, toate reproșurile, discuțiile, toate probleme care apar în zona plajelor se opresc, în primul rând, la primării. La primar, la viceprimar, la administrația locală cea mai aproape de sectorul respectiv de plajă.

Probabil, către Apele Române, de asemenea, ajung aceste probleme, către Minister, cred că se filtrează 99% și nu mai ajung. Problemele sunt continue, sunt majore, de aceea vă vom transmite această propunere legislativă pe termen mediu și lung, să ajungă în administrarea primăriilor și UAT-urilor plajele turistice“, a precizat Dragoș Angelescu, viceprimarul municipiului Mangalia.

Inițiativa va fi înaintată în această săptămână către Ministerul Mediului și alte ministere, pentru a fi schimbat cadrul legislativ în acest sens. Pentru ca primăriile să răspundă direct în fața turiștilor care vin pe litoral.

Continuarea, pe focuspress.ro.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Urmăriți și: Întâlnire de lucru la Constanța a miniștrilor Constantin-Daniel Cadariu și Tánczos Barna, pe tema exploatării turistice a plajelor și operaționalizarea OMD [VIDEO LIVE]



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply