CARAVANA SĂNĂTĂȚII, septembrie 2022, la Sanatoriul Balnear Mangalia (II) FOTO/VIDEO

0
1082

CARAVANA SĂNĂTĂȚII, septembrie 2022, la Sanatoriul Balnear Mangalia (II)

REMEMBER: Ziarul online Mangalia News anunța pe prima pagină, în editorialul de marți, 23 august a.c, evenimentul special ce urma să aibă loc la începutul lunii septembrie în Mangalia: ”Caravana Sănătății sosește la Sanatoriul Balnear Mangalia! Terapeuți români, Campioni mondiali în Arta Masajului, vor realiza sesiuni GRATUITE de masaj pentru pacienți, dar și pentru turiști și localnici, în perioada 4-6 septembrie”. 

Cu acordul călduros al conducerii Sanatoriului Balnear Mangalia, am pus la punct detaliile activităților de masaj ce urmau să se desfășoare în holul mare al Pavilionului A (cel de lângă Geamie). După eveniment, echipa managerială a primit cu bucurie propunerea de a organiza și în anii următori, tot aici, la Sanatoriul Balnear Mangalia, asemenea evenimente, precum și altele, ”de TOP”, care să devină o tradiție locală!

MULȚUMIRI!

Mulțumiri calde, staff-ului Sanatoriului Balnear Mangalia, domnului Manager Bogdan Maganu, domnului director economic Emanuel Mircea, doamnei doctor Magdalena Dumitrescu, doamnei doctor Ștefania Andrei, precum și întregii echipe de colaboratori admirabili, pentru primirea cordială și condițiile oferite pentru desfășurarea evenimentului inedit care s-a desfășurat la început de septembrie aici, primul de acest gen din istoria Mangaliei!

Mulțumim pentru participare, pentru dăruirea fantastică și pentru devotamentul lor, Campionilor noștri de Aur mondial în Arta Masajului!

Le mulțumim călduros și terapeuților voluntari cu suflet mare, care s-au alăturat acestui proiect generos, adevărat ”galop de sănătate”.

Astăzi continuăm să publicăm fotografii și clipuri video care cuprind și mărturiile celor care au beneficiat de masaje și proceduri / terapii inedite, opiniile lor despre evenimentul organizat la începutul acestei luni la Sanatoriul Balnear Mangalia:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 

COMENTARII, MESAJE:

Radu Dragan: Felicitări din tot sufletul pentru tot ceea ce ați făcut pana acum și pentru ceea ce veți face și de acum înainte. Sunteți pionierii unei mișcări remarcabile, rămâneți modești și într-un ajutor unitar pentru pacienți. Vă doresc multă răbdare să-i ascultați pe toți, pentru a reuși să le aplicați terapia de care are nevoie, individual, fiecare pacient. 🤗


De la Mangalia, terapeuții din Caravana Sănătății sunt invitați, în acest weekend, la Baia Mare, după aceea vor participa, în Franța, la World Wellness Weekend, vor reveni în țară și vor merge la Iași, apoi la Chișinău, după care, Cosmin Adrian Simu, Ioana Cristina Vaporidis și Raluca Magdalena Milea sunt invitați de World Massage Federation, să participe la Gala de Masaj Profesionist din Armenia, printre cei 8 cei mai buni terapeuți din lume! Raluca Magdalena Milea va face parte din juriul internațional al competiției, ca jurat, iar în noiembrie, vor participa la Campionatul Americii Latine, care va avea loc în Argentina. Agendă foarte încărcată! Ei și-au propus, de altfel, să realizeze demonstrații terapeutice în fiecare județ din România, sub genericul ”Caravana Sănătății”.

Tuturor, le urăm succes, sănătate și numai bine și-i așteptăm din nou, cu drag, la Mangalia, unde le vom pregăti noi și binemeritate surprize plăcute, începând cu anul 2023!

NB: Redacția Mangalia News a fost inițiatorul evenimentului de la Mangalia, al cărui gazdă primitoare a fost și va fi Sanatoriul Balnear Mangalia. Cotidianul online Mangalia News este partener media al proiectului CARAVANA SĂNĂTĂȚII, alături de publicația ”Giurgiuveanul”, din Giurgiu.

MN: Întregul serial ”CARAVANA SĂNĂTĂȚII” la Sanatoriul Balnear Mangalia, exclusivitate Mangalia Newspoate fi vizionat AICI.


Mangalia News, 10.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply