Cosmin Adrian Simu, din Timișoara și Ioana Cristina Vaporidis, din Constanța, între cei mai buni 8 terapeuți din lume, invitați de World Massage Federation să participe la Gala de Masaj Profesionist din Armenia! Raluca Magdalena Milea va face parte din juriul internațional al competiției, ca jurat

0
1289

Armenia Open Massage Championship! Iată ce recunoaștere internațională au Campionii noștri dragi care au fost de curând la Mangalia, alături de ceilalți terapeuți români valoroși, cu CARAVANA SĂNĂTĂȚII, eveniment inedit, organizat de redacția cotidianului online Mangalia News și conducerea Sanatoriului Balnear Mangalia. În cele patru zile de masaje, peste 400 de oameni au cunoscut binefacerile Artei Masajului și au plecat fericiți, mulți dintre ei cu lacrimi pe obraji, bucuroși că li s-au luat suferințele ”cu mâna”. Așa este! ”Mâinile de aur” ale terapeuților campioni români au făcut și fac în continuare adevărate miracole, minuni de sănătate!

Cosmin Adrian Simu, din Timișoara și Ioana Cristina Vaporidis, din Constanța, între cei mai buni 8 terapeuți din lume, sunt invitați de World Massage Federation să participe la Gala de Masaj Profesionist, care va avea loc în zilele de 28 și 29 septembrie, la Erevan, în Armenia! Raluca Magdalena Milea va face parte din juriul internațional al competiției, ca jurat.

Sunt invitați 8 dintre cei mai buni ”Gladiatori” în Arta Masajului, cei care au fost medaliați anul acesta la Atena – 8 fete și 8 băieți din diferite țări, care se vor lupta între ei în competiția de masaj, iar cei doi calificați, respectiv două calificate din această selecție extrem de dură, vor merge la anul, pe data de 4 martie 2023, la Atena, în finala Cupei Mondiale de Masaj profesionist, o Gală în care terapeuții vor arăta cele mai bune tehnici de masaj pe care le stăpânesc.

Μ1 Productions, în colaborare cu World Massage Federation – WMF anunță organizarea primei Gale de Masaj Profesional, cu participarea celor mai buni terapeuți din lume!
Suntem încântați să vă transmitem una dintre cele 8 invitații exclusive, pentru a deveni unul dintre cei 8 stimați Gladiatori care să revendice titlul de primul campion al M1 în stilul de masaj sportiv și premiul ”O dată în viață”, de 10.000 €!
Pentru a primi Biletul de Aur și a obține dreptul de a concura în finală și pentru a câștiga titlul și premiul, trebuie mai întâi să participați la primul turneu de calificare care va avea loc la Erevan, în Armenia, pe 28 și 29 septembrie 2022.
Acolo va avea loc o tragere la sorți și se vor stabili 4 perechi fete și 4 perechi băieți, care vor concura în primul tur al turneului de calificare. Din cei 4 câștigători, se vor forma două noi perechi și, în sfârșit, vom avea cei 2 finaliști ai competiției! Câștigătorul se va califica în runda finală care va avea loc la Atena, în Grecia.

Ioana Cristina Vaporidis: ”Astăzi (joi, 08.09.2022, n.red), am primit un e-mail cu o invitație surpriză de la organizatorii Galei de Masaj Profesionist care se va ține în Armenia și pe care o voi onora, cu emotii și dăruire. Mulțumesc tuturor celor ce îmi sunt aproape și au încredere în mine, familiei, cursanților și apropiaților și promit că voi face tot ce îmi stă cu putință să îi fac mândri de mine și, pe prima treaptă a podiumului, să țin drapelul cât mai sus si să se cânte imnul României cât mai tare”.

Cosmin Adrian Terapeut: ”Sunt onorat să particip la Gala de Masaj Profesionist care se va ține la Erevan, în Armenia, fiind unul dintre cei 8 stimați Gladiatori din lume! Vă multumesc frumos tuturor pentru urările de succes și vă îmbrățișez! Voi face tot ceea ce pot, pentru ca România să fie campioană!”

Le ținem pumnii dragilor noștri prieteni, Cosmin și Cristina, Campioni Mondiali la întrecerile de masaj la care au participat, dar și Ralucăi, să le poarte noroc, în juriu. Hai, România!!!

Highlights WMF Championship 2022:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Întregul serial dedicat ”CARAVANEI SĂNĂTĂȚII” la Sanatoriul Balnear Mangalia, exclusivitate Mangalia News, poate fi vizionat AICI.


Mangalia News, 09.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply