SUNSCREEN Film & Arts Festival – proiect TIFF pentru constănțeni, între 8 și 11 septembrie – etapă premergătoare Festivalului Internațional de Film ce va avea loc anual la Constanța

0
650

SUNSCREEN Film & Arts Festival – proiect TIFF pentru constănțeni!

”Între 8 și 11 septembrie, spectatorii din Constanța vor putea urmări pe marele ecran zeci de filme de succes și se vor bucura de întâlniri cu invitați speciali din lumea filmului. Programul primei ediții SUNSCREEN Film & Arts Festival va include o selecție de peste 30 de filme, cine-concerte cu artiști renumiți, proiecții și ateliere pentru copii și părinți, experiențe cine-culinare și VR Cinema, organizate indoor și în aer liber în cinci locații din Constanța: Piața Ovidiu, Plaja Reyna, Teatrul de Vară Soveja, Sala Jean Constantin și Sala Studio a Teatrului de Stat.

Așa cum afirmam, vom avea în Constanța, Festival International de Film, eveniment care să devină motorul unei schimbări culturale profunde a orașului, a unei renașteri culturale a orașului. SUNSCREEN Film & Arts Festival face parte din etapele premergătoare Festivalului”, scrie Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței, pe pagina sa de socializare.


Mangalia News, 25.06.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply