Primăria Mangalia continuă lucrările pentru pregătirea sezonului estival

0
690
În această perioadă, angajaţii DGUSUP intervin cu lucrări specifice, atât în oraş, cât şi în staţiuni. Pentru ca turiștii să fie primiți în cele mai bune condiții, echipele de întreținere a domeniului public pun la punct ultimele detalii.

În Neptun, au fost executate lucrări de reabilitare a spaţiilor verzi, prin montarea sistemelor de irigaţii automatizate, în zone precum: strada Gării, Bazar Prichindel, zona Lacuri Neptun, Hotel Doina. Alte sisteme de irigaţii automatizate au fost puse în funcţiune pe străzile Trandafirilor, Steaguri, Crinului şi s-a intervenit la reamenajarea spaţiilor verzi. Totodată, s-a igienizat solul de vegetația crescută și alte reziduuri aruncate la întâmplare, s-au plantat flori şi plante perene. De asemenea, au început campaniile de dezinsecție aeriană, cu delarvizare pe luciul apelor, în stațiuni și oraș.

„În ultimii ani, ne-am preocupat să investim în infrastructura din stațiuni, să atragem investitori și să îmbunătățim aspectul acestora pentru a avea o afluență turistică tot mai ridicată. Mă bucur să constat că eforturile noastre au fost înțelese și sunt susținute de tot mai mulți hotelieri. Pe această cale, mulțumesc investitorilor care ne-au ajutat să înființăm un loc de joacă pentru copiii din Neptun”, a precizat primarul Radu Cristian. Edilul a mai explicat că implementarea Regulamentului agenţilor economici din staţiuni va avea ca efect practicarea unor activități de comerţ civilizat, care va creşte nivelul turismului, în zona noastră de litoral.


Mangalia News, 19.05.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply