Sylvia Hoișie, „mama” Polidinului: Ar putea fi un bun adjuvant în tratamentul COVID [VIDEO]

0
516

Ce s-a întâmplat cu Polidinul, modulatorul românesc de imunitate atât de bine cunoscut celor născuţi înainte de ’89? Când toată lumea caută soluţii împotriva Covid-19, Institutul Cantacuzino ar vrea să reia producţia de Polidin. Cât de greu va fi, dar mai ales cât de mare poate fi speranţa ca Polidin să ajute? Medicul Sylvia Hoişie, supranumită și „mama Polidin”, pentru că a lucrat în echipa de cercetători ce a dezvoltat acest imunomodulator în anii ’60, a explicat la Digi24 că ar putea fi de ajutor și în lupta împotriva COVID.

„După părerea mea, fiind un imunomodulator, Polidin ar putea fi un bun adjuvant în tratamentul COVID. Atât formula veche, cât și cea nouă, care e tot un preparat de-al nostru. Din Iași a pornit acest preparat”, a spus miercuri seara, la Digi24, Sylvia Hoișie.

Acum câteva zile, directorul Institutului Cantacuzino a arătat că va veni pe piață cu un produs de tip Polidin şi cu un vaccin antigripal, care în prezent sunt în dezvoltare la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Cum se numește „noul Polidin”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, cu VIDEO, pe digi24.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply