Poftiți la carne la garniță, sau la pastă de jumări, așa cum le făcea bunica Olga, moldoveanca. Le aveți aici! Poftă bună!

0
796

Mihaela Condurachi Popa: ”In tinerețe nu mâncam carne la garniță sau pastă de jumări, nu-mi plăceau… Ce bleagă mai eram, nu-i așa? Acum aș mânca zilnic. Câteva bucăți de carne la garniță și câteva ouă bătute, aruncate într-o tigaie la foc mare, cu pâine de casă și o ceapă spartă alături, sau o felie de pâine unsă cu usturoi și pastă de jumări… Iar în sarmale sau fasole, nu mai spun ce bunătate sunt!

Așa le făcea bunica Olga, moldoveanca si avea cele mai bune bucăți de carne la graniță si cea mai bună pastă de jumări!


Vă aștept cu drag, să mâncați ca la bunica!


Mangalia News, 05.11.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply