Ingrijire și Asistență Socială la domiciliu, pentru persoanele în vârstă din Mangalia și împrejurimi

0
1073

Despre noi
S.C. ÎNGRIJIRE ȘI ASISTENȚĂ MANGALIA S.R.L., cu sediul în mun. Mangalia, șos. Contanței nr. 20, bl. F, sc. C, parter, ap. 2, jud. Constanța, vine în întâmpinarea dumneavoastră cu Servicii sociale de tip îngrijire la domiciliu pentru persoanele dependente sau semidependente. Îngrijirea la domiciliu este un serviciu non-medical care oferă beneficiarilor o companie plăcută și asistență la activitățile zilnice. Spre deosebire de „îngrijiri medicale la domiciliu”, nu aveți nevoie de rețeta medicului. Serviciile de îngrijire la domiciliu pot fi oferite timp de câteva ore pe zi, până la îngrijire de 8 ore pe zi.

În mod similar, îngrijirea la domiciliu a beneficiarilor permite adulților mai în vârstă să îmbătrânească în casele lor, în timp ce îngrijitorii profesioniști îi ajută în sarcinile zilnice de care au nevoie pentru a menține independența pe care o doresc.
Întreaga echipă este formată din personal specializat și orientat către beneficiar, cum ar fi: 1 administrator, 1 asistent social, 1 asistent medical și 2 îngrijitoare la domiciliu.
Oferim o evaluare gratuită la domiciliu, pentru a determina tipul de îngrijire pentru persoana iubită, alături de un îngrijitor a cărui personalitate, abilități și experiență le sunt cele mai potrivite.

Misiunea noastră este să oferim cele mai bune servicii, îngrijire și potrivire pentru dvs.
Majoritatea persoanelor în vârstă preferă să rămână în intimitatea și confortul propriei case, există destul de mulți vârstnici care necesită un îngrijitor în timp ce se află acasă, în centrele comunitare și în alte facilități de îngrijire medicală.
Vă stăm la dispoziție, la nr. de tel. 0723096960. (Ingrijire Asistenta).


Mangalia News, 25.10.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply