PREMIILE DE EXCELENȚĂ GASTROART 2021 | La Polovnik, 2 Mai, surpriza foarte plăcută a anului!

0
1296

Duminică, 3 octombrie, de Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, am decernat Premiile de Excelență GastroArt 2021.

Cele trei ediții de până acum au un partener tradițional Vinul.ro, căruia îi mulțumim și se acordă simultan cu premiile celui mai important concurs de vinuri românești (pe care le puteți afla aici). Anul acesta, evenimentul a fost găzduit de Casa Timiș, simultan cu Gala ocazionată de Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România.

Noutatea acestui an sunt premiile acordate împreună cu RePatriot și dedicate chefilor români care s-au întors din străinătate și contribuie la dezvoltarea gastronomiei din România.

Și gata cu vorba lungă, că ni se răcește ciorba și se încălzește zacusca.

Premiile de Excelență GastroArt 2021:

Mihai Uica – cercetare gastronomică;

Petronela Savin & FOODie – cercetare gastronomică;

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Premiu special – Chef Nico Lontras – dezvoltarea gastronomiei românești;

Alexandrion Group & Foodwise – Romania’s grand pairing tour;

Caii de la Letea –Oameni și Rădăcini;

Asociația Dealu’ Mare – Evadare în Dealu Mare;

Bucataria.localfood – valorificare patrimoniului gastronomic local;

Băcănia Veche – încurajarea producătorilor locali;

Casa del Pan – inovație în gastronomie;

Chef Viorel Nica (Coliba Haiducilor) – valorificarea patrimoniului gastronomic;

J’ai Bistro & Gabriel Gorgan – implicare socială;

Culinary Arts School Brașov și Frăția Ceaunelor – implicare socială;

Breasla Cârciumarilor Brașoveni – exemplu de bune practici;

Sol Bun – cooperativa anului 2021;

Adriana Sohodoleanu & Fundația Calea Victoriei – Introducere în istoria gustului;

HoReCa School – educație culinară;

La Polovnik (2 Mai) – Punct de gastronomie locală;

Premiul special: Circus Doner – promovarea unor ingrediente de nișă (organe).

Premiile GastroArt & RePatriot:

Pastry Chef Cristina Mehedințeanu,

Chef Alexandra Blaș,

Chef Alexandru Crăciun,

Chef Laurențiu Samoilă,

Chef Cristian Paul Fratieanu.

Clik aici ca să puteți citi cine sunt Laureații ediției din 2020.

MN: Felicitări maxime, Marcela Stancu! Te vom vizita cu drag, împreună cu prietenii, La Polovnik, în 2 Mai! 🙂


Mangalia News, 04.10.2021. (sursa: gastroart.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply