TOP 3 ținute cool și fresh pentru vară

0
941

În general, vara este un anotimp în care doamnele și domnișoarele se îmbracă mai lejer, poartă ținute mai vaporoase, în culori deschise, influențate de soare și de vacanță. Deși poate părea ușor și rapid să îți alcătuiești o ținută vara, uneori, fie din lipsă de inspirație, fie din cauza căldurii, tinzi să nu mai fii foarte creativă. Vei putea vedea aici câteva combinații de elemente vestimentare care te vor face sa strălucești vara asta.

Iată cele mai cool și fresh ținute pe care le poți purta vara:

  1. Pantaloni fluizi de mătase cu talie înaltă și saboți în culori puternice – mătasea este unul dintre cele mai răcoroase materiale, pe care abia îl simți pe piele. Din acest motiv, vara este momentul când este cel mai indicat să porți acest material. Saboții colorați vor aduce un plus de prospețime ținutei, însă în cazul în care te decizi asupra unor pantaloni în culori electrice, de exemplu, este de preferat ca în picioare să porți încălțări în culori neutre. Dacă ești curajoasă, poți opta pentru pantaloni și saboți în aceeași nuanță, însă în cazul acesta va trebui să spargi monocromia în partea de sus, cu ajutorul unei bluze potrivite; 
  2. Sandale cu toc înalt și o rochiță albă, simplă, de in – combinația aceasta aduce împreună eleganța și rafinamentul sandalelor cu senzualitatea unei rochii de vară. Poți să vezi aici cele mai frumoase modele de sandale elegante de la Reverse.ro, care vor fi perfecte pentru noua ta rochie. Lasă-te inspirată și fă combinații diverse. Ai de unde alege! 
  3. O rochie cu spatele gol și încălțăminte joasă – nimic nu te trimite mai mult cu gândul la vară decât o rochie cu spatele gol. În funcție de materialul ales, o poți purta în diferite circumstanțe. Așadar, dacă alegi o rochie mai largă din bumbac, poți să o porți la plajă, la picnic sau la o plimbare în oraș în timpul zilei. Dacă alegi un material mai prețios însă, cum e mătasea, mai indicat ar fi să porți ținuta seara, la o petrecere sau la o cină romantică. În funcție de împrejurarea în care alegi să porți ținuta, poți să-ți prinzi părul într-un coc lejer și să porți o pereche de cercei candelabru. De asemenea, ai putea alege o pereche de sandale fără toc sau niște balerini simpatici.

Nu te feri de accesorii!

Transformă pălăriile, ochelarii de soare, eșarfele în elemente care aduc un plus de consistență și de coerență ținutei tale. Nu toată lumea știe cum să includă o pălărie, de exemplu într-o ținută, ceea ce este de înțeles. De aceea, principiul cel mai simplu este clasicul “less is more”, adică ce este mai simplu este mai eficient sau frumusețea se află în simplitate. Alege o pereche de jeansi mai scurți, cu un top sau o cămașă, o pălărie cu boruri largi și vei arăta excepțional!

Acestea fiind spuse, vara este cel mai bun moment în care merită să îndrăznești în materie de modă. Fii la curent cu trendurile, însă poartă ținute care te reprezintă și care îți reflectă personalitatea!

sursa foto: Unsplash.com

Mangalia News, 20.07.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply