Sorin Cîmpeanu: Miercuri vor merge la şcoală cu prezenţă fizică absolut toţi copiii din grădiniţe, din învăţământul primar, inclusiv clasa pregătitoare. Vor merge la cursuri şi elevii de gimnaziu şi liceu din localităţile cu rata de infectare sub 1 la mie

0
769

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că, de miercuri, vor merge la cursuri cu prezenţă fizică toţi copiii din grădiniţe şi învăţământul primar, inclusiv clasa pregătitoare, dar şi elevii claselor de gimnaziu şi de liceu – cu excepţia anilor terminali – din localităţile unde rata de infectare este sub 1 la mie. Elevii din clasele a cincea, a şasea, a şaptea, a noua, a zecea şi a unsprezecea din peste 1.400 de localităţi unde rata de infectare depăşeşte 1 la mie vor relua cursurile online. Elevii claselor terminale vor merge la şcoală începând din 10 mai.

“Miercuri, 5 mai, vor merge la şcoală cu prezenţă fizică absolut toţi copiii din grădiniţe, toţi elevii din învăţământul primar, inclusiv clasa pregătitoare, vor începe şcoala cu prezenţă fizică de miercuri, 5 mai. Pentru elevii claselor a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a şi a XI-a din localităţile în care rata de infectare este sub 1 la mie – şi avem la ora actuală aproape 1.800 de localităţi în care rata de infectare este sub 1 la mie – vor merge, de asemenea, la şcoală de miercuri, 5 mai, cu prezenţă fizică. Ceilalţi elevi de clasele V, VI, VII, IX, X, XI, din localităţile în care rata de infectare, din păcate, este încă peste 1 la mie vor începe şcoala miercuri, 5 mai, în sistem online. Este vorba de puţin peste 1.400 de localităţi”, a afirmat Sorin Cîmpeanu, luni seara, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Mai mult, pe news.ro/social



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply