Valentines By The Sea, între 12-15 februarie, la Novum By The Sea, în Olimp!

0
1564

Sărbătorim iubirea, vă sărbătorim pe voi, sărbătorim alături de persoanele care ne sunt alături, zi de zi!

În weekendul 12-15 februarie, Restaurantul Novum by The Sea va fi deschis si se poate veni pentru a servi masa, pe bază de rezervare. Serile de sambata si duminica vor avea un meniu special si muzica cu trupă live. De asemenea, avem pregatite si pachete ce includ cazare. All you need is love! Valentines By The Sea – It’s here. It’s happening. Oficial, redeschidem „sezonul întâmplărilor” care vor rămâne alături de noi ca cele mai memorabile momente pe care le vom aduna în portofoliul nostru de amintiri.

Prima veste bună: Valentines By The Sea: Se întâmplă între 12-15 februarie, în resortul Novum By The Sea din Olimp. Ce se întâmplă? Sărbătorim iubirea, ne sărbătorim pe noi, pe voi, sărbătorim alături de persoanele care ne sunt alături, zi de zi.

În acest an, #ZiuaÎndrăgostiților și #SfântulValentin le celebrăm la mare. V-am pregătit un context în care să fiți răsfățați. În cadrul unui weekend prelungit, am realizat un plan minunat, în care mulțumirile și promisiunile pe care și le vor face cei #indragostiti, să fie trăite la cele mai înalte cote. Suntem alături de voi, cu un “eveniment” în care vom avea muzică live, diferite pachete de cazare pentru cuplurile care vor urma să sosească la noi, o cină specială în seara de 14 februarie, sesiuni foto personalizate pentru cei #indragostiti, o supriză la momentul cazării, micul dejun servit la pat și evident, ca de fiecare dată, spunem doar o parte din lucrurile frumoase care se vor întâmpla.

Să recapitulăm: Valentines By The Sea, 4 zile la Novum By The Sea, în perioada 12-15 februarie, multă iubire, muzică live, răsfăț, persoana iubită și marea chiar în fața ochilor noștri. A doua veste bună: Vom avea și un #giveaway, la care cu siguranță vă doriți să participați! #staytuned

Cele 3 pachete disponibile sunt următoarele, iar prețurile sunt pentru un cuplu de 2 persoane:

  • Pachet 1 – 2500 RON – 3 nopti/4 zile;
  • Pachet 2 – 2100 ron – 2 nopti/3 zile;
  • Pachet 3 – 600 ron – Cină Valentines By The Sea.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

*În postarea următoare, vom avea desfășurătorul programului, detaliat! #staytuned. Pentru rezervări și informații: 0738 792 004.


Mangalia News, 05.02.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply