Specialiștii Sanatoriului Balnear Mangalia recomandă cura balneară cu nămol, care stimulează sistemul imunitar, accelerează metabolismul, relaxează corpul și mintea și ameliorează durerile musculare sau reumatismale

0
1284

Sanatoriul Balnear Mangalia: Acuzați dureri de spate, dureri reumatismale, sau doriți să vă relaxați, pur și simplu? Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia vă propune acțiunea terapeutică a nămolului, prin care este crescută capacitatea de apărare a organismului la condițiile stresante ale vieții cotidiene.

Încă din antichitate, oamenii au folosit nămolul pentru vindecare sau pentru înfrumusețare. Cleopatra, considerată o frumusețe a timpului său, este cunoscută și pentru folosirea efectelor binefăcătoare ale nămolului care, prin acțiunea de detoxifiere și exfoliere, curăță și purifică pielea, redându-i luminozitatea și catifelarea, minimalizează apariția ridurilor, revitalizează țesuturile, elimină toxinele, îndepărtează grăsimile reducând apariția celulitei, purifică, catifelează și readă culoare și strălucire pielii.

Aplicat local, acesta stimulează sistemul imunitar, accelerează metabolismul îndepărtează excesul de apă din corp, reduce oboseala, relaxează corpul și mintea, crește senzația de confort și ameliorează durerile musculare sau reumatismale.

Nămolul este utilizat cu succes și în tratamentul afecțunilor precum: reumatismul cronic, osteoartrite, artrite, dureri ale ligamentelor musculare, suferințe ale încheieturilor, eczeme, psoriazis, boli neuro dermatice, acnee, dureri de cap, nevralgii, stres, insomnie, Cura balneară cu nămol produce efecte favorabile ce persistă timp îndelungat, prin modificarea capacității de răspuns adaptativ a organismului.

Pentru programări în lunile ianuarie-martie, sunați la nr. de telefon: 0241.751337. Vă așteptăm!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 13.01.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply