Furnizorul de gaze va achita o compensație de 4% din salariul minim brut pe economie dacă nu răspunde, în 3 zile, la solicitarea clientului de transmitere a unei oferte, de încheiere a unui contract, privind schimbarea furnizorului

0
1258

Dacă un apel telefonic nu este preluat în 2 minute, furnizorul va plăti o compensație de 0,01% din valoarea salariului minim brut pe economie în vigoare, inclusiv pentru minutul în care se îndeplinește obligația.

Dacă nu respectă nivelul garantat al calității activității de furnizare a gazelor naturale, furnizorii de gaze naturale vor achita, automat, compensații tuturor clienților finali, indiferent de categoria din care aceștia fac parte, inclusiv solicitanților cu care furnizorii nu au o relație contractuală. ANRE a stabilit  valoarea compensației acordate în funcție de salariul minim brut pe economie. Un proiect de Ordin ANRE pentru aprobarea Standardului de performanță pentru activitatea de furnizare a gazelor naturale este în consultare publică.

Au fost stabiliți 11 indicatori de calitate pentru activitatea de furnizare a gazelor naturale, iar pentru evaluarea gradului de respectare de către furnizor a nivelului garantat aferent fiecărui indicator de calitate au fost introduși indicatori specifici de performanță.

Cititi mai multe pe investenergy.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply