Caz social rezolvat de veteranii din Constanța, în satul Vârtop, comuna Albești

0
1414

”În urmă cu aproape două săptămâni, am fost înștiințat că un copil de șapte ani din satul Vârtop, Comuna Albești, judetul Constanta se află într-o situație nefericita, întrucât este întreținut de străbunica lui. Casa, in care locuiesc cei doi, nu este racordată la energie electrică! Că tot suntem în data de 22 decembrie, care ne aducem aminte de comunism și de cum era energia electrică întreruptă la anumite ore, în cazul copilului de la Vârtop, energie electrică nu era deloc!

Ca să faci bine, nu trebuie mult, trebuie doar să vrei! Ne-am mobilizat, am luat legătura cu Primăria Albești, împreună am găsit soluțiile și azi a fost aprinsă lumina in casă! De asemenea, astăzi, a sosit și moș Crăciun în casa lui Gabi, aducând daruri: televizor, telefon, jucării și dulciuri.

Acest caz este cunoscut în mediul on-line și așa ne-a fost și nouă adus la cunoștință prin intermediul domnului Mihai Șomu. Le mulțumim tuturor celor ce au pus umărul, oameni cu suflet, care sunt eroi pentru Gabi: Adina Sabie, Mihai Șomu, Luciana Crudu, Enache Gabriel, Marcel Iftimie, Valentin Ion Ioniță. In mod special, pentru asigurarea suportului tehnic și rapiditatea executării lucrării, trebuie să îi mulțumim domnului primar Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești!”

Cristian Crăciun, președinte Asociaţia Militarilor Veterani – AMVVD, Sucursala Constanţa. (22 decembrie 2020).


Mangalia News, 23.12.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply