Modalități naturale pentru alcalinizarea corpului

0
1053

Modalități naturale pentru alcalinizarea corpului.

Stiai ca, intr-un mediu alcalin, virusii, bacteriile si ciupercile nu se pot reproduce si nici macar supravietui? Si, cel mai important din toate, stiai ca intr-un corp alcalinizat este imposibil sa apara celula canceroasa? Acestea sunt doar cateva dintre concluziile unor mari oameni de stiinta cu privire la alcalinizare, precum este si Dr. Otto Heinrich Warburg, castigator al Premiului Nobel pentru Medicina.

Aciditatea a fost corelata cu durerea, excesul de greutate si cu alte mari probleme de sanatate. Din fericire, a-ti face corpul mai alcalin (opusul aciditatii), nu este deloc complicat:

Gargara cu ulei de cocos

Dimineata, pe stomacul gol, mesteca o lingura de ulei de cocos, timp de 15 – 20 de minute. Plimba-l prin toata gura si apoi scuipa-l. Aceasta tehnica veche, ayurvedica, ajuta la eliminarea toxinelor si a excesului de aciditate, permitand sistemului imunitar sa-si faca treaba si reducand inflamatia.

Salata verde

Mananca o salata verde mare, data prin suc de lamaie si ulei de masline. Verdeturile sunt printre cele mai bune surse de minerale alcaline, precum calciul si magneziu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Lamaile

Lamaile raman cel mai alcalin aliment dintre toate. Acestea sunt un bun dezinfectant natural, pot trata rani deschise si au rezultate bune in lupta cu virusul gripal. Lamaile ajuta si la detoxifiere si la energizarea ficatului.

Radacinoasele

In medicina traditionala chineza, radacinoasele au un rol “yang” de vindecare. Acestea sunt mai bogate in minerale decat alte legume, motiv pentru care ar trebui sa fie de nelipsit din mesele tale zilnice. Consuma ridichi (albe, negre sau rosii), sfecla, morcovi, napi, hrean si telina. Usor de gatit, la aburi sau fierte doar 20 de minute, aceste radacinoase iti vor da energie si satietate.

Continuarea, pe naturavindecatoare.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply