GEORGESCU Daniel Gheorghe: Vă mulțumesc pentru acești primi patru ani, în care am realizat de la zero atâtea proiecte frumoase pentru Limanu, pentru 2 Mai, pentru Vama Veche și Hagieni. Se poate mai mult! Duminică vă chem la vot, să continuăm pe acest drum, cu motoarele la maxim

0
1379

GEORGESCU Daniel Gheorghe: Vă mulțumesc pentru acești primi patru ani, în care am realizat de la zero atâtea proiecte frumoase pentru Limanu, pentru 2 Mai, pentru Vama Veche și Hagieni. Cred că am construit împreună încrederea cu care putem trece peste orice obstacol, peste orice încercare pentru comuna noastră.

Mi-ați spus mulți dintre voi că s-a făcut mai mult ca niciodată în acești 4 ani. Alții ne-ați arătat unde mai avem de lucru, sau unde este ceva de îmbunătățit.

Și pentru unii și pentru ceilalți, mesajul meu este clar: Se poate mai mult! Mai sunt multe de făcut, vrem mai mult, nu ne culcăm pe o ureche și avem proiecte pentru toate problemele.

Duminică vă chem la vot, să continuăm pe acest drum, cu motoarele la maxim. Fără ieșiri în decor, fără întoarceri în trecut și fără aventurieri. Proiectele începute trebuie să continue.

Avem nevoie mai departe de sprjinul vostru, pentru o echipă puternică în Consiliul Local care să le susțină: „Echipa Georgescu”, pe lista PSD. Știți bine că oamenii sfințesc locul și nu invers!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Rămânem uniți, pentru că așa suntem o forță! Ne vedem la vot!

GEORGESCU Daniel Gheorghe,

Primar.

#sepoatemaimult #EchipaGeorgescu #listaPSD #2024 #fapte.

Se poate mai mult! Limanu – 2Mai, Vama Veche, Hagieni.

MN: Despre comuna Limanu, cu localitățile Limanu, 2 Mai, Vama Veche și Hagieni, precum și despre Echipa primarului Daniel Gheorghe Georgescu, mai multe, AICI.


Mangalia News, 25.09.2020. #Limanu2MaiVamaVecheHagieni



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply