“Ne-am ținut de cuvânt. De luni, 28 septembrie, locuitorii din 2 Mai se pot branșa la sistemul de alimentare cu gaze naturale! Am spus septembrie, este septembrie!” Daniel Gheorghe Georgescu, primar

0
1107

Localitatea 2 Mai, conectată la rețeaua de gaz natural!

Începând de luni, 28 septembrie, locuitorii din 2 Mai pot începe demersurile pentru a se branșa la sistemul de alimentare cu gaz natural.

Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei – ANRE  a acordat astăzi, 25 septembrie 2020, licența de operare distribuitorului local, fapt ce permite ca localitatea 2 Mai să fie alimentată cu gaz natural.

“Ne-am asumat  faptul că în 2 Mai vom avea gaz natural, începând din septembrie, anul acesta. Acum, cei care își doresc să se branșeze, pot contacta un operator autorizat, pentru a-și realiza lucrările de branșare. În ceea ce privește documentația necesară din partea autorității locale, am simplificat procedurile, astfel încât actele să fie eliberate de urgență. A fost o promisiune pe care am făcut-o locuitorilor din comuna noastră și, iată că am reușit ceea ce părea greu de atins. Localitatea Limanu a fost branșată în luna august, acum gazul a ajuns în 2 Mai și urmează ca și localitatea Vama Veche să fie conectată curând la această rețea de distribuție. A fost o muncă titanică, s-a lucrat la foc automat, dar am obținut ceea ce ne-am dorit: o comună racordată la secolul 21!”, declară Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Lista operatorilor autorizați de ANRE pentru lucrările de branșare la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pentru zona Limanu este publicată pe site-ul primăriei: www.primarialimanu.ro.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La finalul lucrărilor, rețeaua de gaz din comuna Limanu va avea 45 de kilometri lungime și va alimenta localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

MN: Despre comuna Limanu, cu localitățile Limanu, 2 Mai, Vama Veche și Hagieni, precum și despre Echipa primarului Daniel Gheorghe Georgescu, mai multe, AICI.


Mangalia News, 25.09.2020. #Limanu2MaiVamaVecheHagieni.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply