”Soții de militari” și ”30 de ani și 15 minute” – Proiecții de filme, la Grădinile de Vară din Saturn și Neptun, până luni, 7 septembrie

0
970

📣Direcția Cultură și Sport Mangalia vă invită la film!📣

🎬”SOȚII DE MILITARI”, cel mai recent film al lui Peter Cattaneo, este o poveste care inspiră și care impresionează prin forța prieteniei, a dragostei și a sprijinului în vreme de razboi. În timp ce partenerii lor de viață luptă în Afganistan, câteva femei se reunesc și formează un grup ce devine unic. Primul cor al soțiilor de militari, ce reusesc, printr-o fortă comună, să se ajute una pe cealalta și sa treacă astfel prin unele dintre cele mai grele momente ale vieții lor. Dincolo de grijă, de atenție si de susținere reciprocă, acest grup a reușit să producă o mișcare globală extraordinară și un curent mediatic impresionant.

🎬Documentarul ”30 de ani și 15 minute”, regizat de Ștefan Mandachi, te indeamnă să iei atitudine, vorbește despre două lumi ce se întretaie doar atunci când apare durerea, când tragediile pe șosele se întâmplă: lumea familiilor ce-și plâng morții din accidentele rutiere și cea a politicienilor ce înca formulează răspunsuri la întrebarea: ”Cine este vinovat pentru că România este pe ultimul loc în lume la numărul de kilometri de autostradă și pe primul la numărul de morți în accidente de mașină?”

‼️Prețul unui bilet este de 15 lei.

🎟Informații și rezervări: 0751 268 332.

📆Programul proiecțiilor:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

‼️”Soții de militari”:
Vineri, 4 septembrie, ora 20:30 – Grădina de Vară Saturn,
Sâmbătă, 5 septembrie, ora 20:30 – Grădina de Vară Neptun,
Luni, 7 septembrie, ora 20:30 – Grădina de Vară Saturn.

‼️”30 de ani și 15 minute”:
Vineri, 4 septembrie, ora 20:30 – Grădina de Vară Neptun,
Duminică, 6 septembrie, ora 20:30 – Grădina de Vară Saturn.


Mangalia News, 04.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply