25 August, Ziua Mondială a Kung-Fu (Kung-Fu World Day) | Cum va fi sărbătorită la Mangalia

0
1315

FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE ARTE MARŢIALE DE CONTACT
ASOCIAŢIA ROMÂNĂ DE KUNG-FU
CLUBUL SPORTIV „MAREA NEAGRĂ” CONSTANŢA.

„ZIUA MONDIALĂ A KUNG-FU” – 25.08.2020.

Marţi 25.08.2020, este „Ziua Mondială a Kung-Fu” (Kung-Fu World Day). Avînd în vedere situaţia şi restricţiile impuse de pandemie, aniversarea va consta doar din transmiterea unor mesaje şi materiale informative, legate de originea şi dezvoltarea Kung-Fu, către toţi practicanţii şi simpatizanţii.

De asemenea, la sediile cluburilor sportive vor fi amplasate afişe, diplome, medalii cupe, materiale documentare şi mini-expoziţii fotografice.

Nu se vor organiza întreceri sportive sau demonstraţii, deoarece condiţiile de organizare a acestora impun costuri considerabile, pe care cluburile sportive nu şi le pot permite.

Pentru sportivii, instructorii şi antrenorii de Kung-Fu, este o perioadă dificilă, antrenamentele se organizează afară, cu respectarea condiţiilor de distanţă fizică şi socială, se lucrează doar tehnici de bază, tehnici imitative individuale, fără partener, fără luptă şi fără concursuri sportive.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Considerăm că această situaţie, de discriminare a sportivilor din sporturile de contact, trebuie să înceteze cît mai curînd, pentru că lungirea acestei perioade, va duce la pierderea definitivă a unor sportivi, la ieşirea lor din forma sportivă adecvată, demotivarea şi neparticiparea la antrenamente.

La Mangalia, în faţa Casei Tineretului, vor fi amplasate bannere şi afişe, iar pe timpul zilei, între orele 10.00-19.00, va fi transmisă muzică tradiţională chineză.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Kung-Fu, dorim tuturor practicanţilor şi colaboratorilor, multă sănătate şi prosperitate!

La Mulţi Ani, Kung-Fu!

PREŞEDINTE A.R.K.,                                   PRIM-VICEPREŞEDINTE,
FLORIN IORDÃNOAIA                                         MIHAI CÎJU.


Mangalia News, 25.08.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply