Radu Cristian: ”Ploaia torențială de aseară a pus, din nou, la grea încercare, sistemul de canalizare din Mangalia. Solicităm, din nou, RAJA și Consiliului Județean să includă, urgent, Mangalia pe lista de priorități, mai ales că prețul la apă este unul dintre cele mai mari din țară” [galerie FOTO]

0
1038

Radu Cristian: ”Ploaia torențială de seara trecută a pus, din nou, la grea încercare, sistemul de canalizare din Mangalia. De altfel, codul roșu de precipitații abundente și inundații a creat probleme în multe localități din județul Constanța. Alături de colegii din Primărie și pompieri, am stat pe străzi până spre miezul nopții, pentru a ajuta oamenii cărora le-a intrat apa în case, dar și pentru a desfunda canalizările, să poată prelua cantitățile mari de apă acumulată într-un timp foarte scurt pe străzile orașului.

Din păcate, așa cum ne-au obișnuit, unii politicieni locali stăteau la ferestre și ne făceau poze, ca apoi să ne înjure pe Facebook, în loc să dea o mână de ajutor oamenilor care aveau nevoie de ei.

Dincolo de aceste mizerii politice, aș vrea să precizez că sistemul de canalizare din Mangalia este proiectat în urmă cu peste 50 de ani și are nevoie urgentă de extindere și modernizare, dar și intervenții periodice de întreținere și decolmatare, pentru a face față situațiilor deosebite, cum a fost seara trecută.

Solicităm, din nou, RAJA și Consiliului Județean să includă, urgent, Mangalia pe lista de priorități, mai ales că prețul la apă este unul dintre cele mai mari din țară”.


Mangalia News, 08.07.2020. (sursa: facebook.com/cristian.radu).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply