Diaspora în Direct, Duminică, 7 iunie 2020 | Invitații și echipa Arca TV vă vor prezenta opiniile lor cu privire la ultimele evenimente din Statele Unite | VIDEO‎‎

0
941

Arca TV încearcă să facă o radiografie a societății americane, iar invitații și echipa Arca TV vă vor prezenta opiniile lor cu privire la ultimele evenimente din Statele Unite.

Primul invitat al emisiunii este John Schreiner, fost ofițer al armatei americane, absolvent al Academiei Militare West Point. A părăsit orașul St. Louis în urma protestelor, când protestatarii au incendiat etajul 1 al blocului în care locuiește. Toată noaptea a auzit schimburi de focuri si elicopterul politiei deasupra blocului.

Din New York, Stefan Minovici ne aduce ultimele vești legate de proteste și cum arată Manhattan-ul acum.

Tudor Petruț, din Los Angeles, despre situația de acolo și părerea lui despre proteste.

Marian Petruța și Natalia Ghilașcu, din Chicago, Mihai Mateiași, din Michigan ne vorbesc despre America divizată, rasism și prejudecăți.

Din Montreal, Adrian Ardelean, despre ultima experiență avută cu Departamentul pentru Românii de Pretutindeni și situația din Montreal.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Din Spania, Raluca Maria Petrică vă prezintă oamenii minunați din spatele proiectului Voluntari în Europa și inițiativele lor și o va avea ca invitată pe doamna Adriana Mureșan.

*Mangalia News este partener media oficial în proiectul Arca TV. Rubrica specială dedicată Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, poate fi vizitată AICI.


Mangalia News, 07.06.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply