Direcția Asistență Socială Mangalia: Am finalizat și cea de a doua etapă de distribuire a materialelor de protecție, precum și a soluțiilor dezinfectante, către persoanele în vârstă de peste 65 de ani

0
812

Direcția Asistență Socială Mangalia:

Bună ziua!🙂

Am reușit ca, în cursul zilei de astăzi, să finalizăm și a doua etapă de distribuire a materialelor de protecție, precum și a soluțiilor dezinfectante, către persoanele în vârstă de peste 65 de ani.

Colegii noștri au mers la domiciliul a peste 6.500 de persoane, pentru a le oferi de această dată măști de protecție reutilizabile, mănuși și spirt.

De asemenea, în toată această perioadă, am continuat să facem cumpărături, la cererea unora dintre vârstnicii orașului nostru, acestea constând în alimente și medicamente și să le oferim la domiciliu mâncare caldă sau pachete, cetățenilor fără aparținători sau fără un alt ajutor.

Înaintea Sfintelor Sărbători de Paște, printr-un parteneriat cu Asociația Medicilor de Familie din județul Constanța și Asociația ”Sofia Tomitana”, au fost distribuite tuturor medicilor de familie KIT-uri de protecție, pentru a ne asigura câtuși de puțin că aceștia vor fi protejați împotriva noului virus Sars Cov 2.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă reamintim că, imediat după instituirea stării de urgență și a emiterii Ordonanței Militare Nr. 2 din luna Martie, 2020, într-un efort de echipă, angajații Primăriei Municipiului Mangalia, au întreprins aceleași servicii precizate mai sus, oferind totodată la domiciliul fiecărui beneficiar și pachetele cu alimente, aferente lunilor martie și aprilie (aprox. 34.000 kg de alimente).

Nu în cele din urmă, dorim să ne îndreptăm respectul nostru pentru dumneavoastră, toți aceia care ați demonstrat că respectați cu strictețe măsurile stabilite de către autorități în vederea încetinirii răspândirii noului Coronavirus.

Să ne revedem cu toții sănătoși, cât mai curând cu putință!

Vă mulțumim!🙂


Mangalia News, 07.05.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply