Polaris M Holding – MULTUMIM personalului de la salubrizare, care se expune zilnic pericolului de a se îmbolnăvi cu COVID-19

0
695

farmec.ro
carturesti.ro%20

Polaris M Holding – MULTUMIM personalului de la salubrizare, care se expune zilnic pericolului de a se îmbolnăvi cu COVID-19.

👏 Multumim tuturor celor care, in aceasta perioada grea, au grija de sanatatea noastra! 👍 In primul rand multumim PERSONALULUI MEDICAL, casierilor, curierilor, politistilor, voluntarilor si personalului din domeniul curateniei, printre care si lucratorilor de salubrizare.

🦸🏻‍♂️ Printre eroii mentionati mai sus se afla si lucratorii de la salubrizare. Ei sunt cei mai putin remarcati si printre cei mai expusi la virusul COVID – 19, desi se afla si ei in prima linie in lupta impotriva acestui virus.

🔛 Activitatea de salubrizare este in plina desfasurare, mai ales in aceasta perioada in care curatenia si dezinfectia sunt esentiale pentru a combate COVID -19. Echipati cu manusi, combinezoane si masti de protectie, operatorii nostri colecteaza gunoiul si dezinfecteaza spatiile publice zi si noapte, 24/24 h, cu expunere permanenta la acest virus.

🙏 Le MULTUMIM si îi RESPECTĂM, pentru că:

1️⃣ Lucreaza nonstop, indiferent de sarbatoare, de temperaturi ridicate, de ploaie, de ninsoare, sau de… pandemie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

2️⃣ Daca ei se opresc, chiar si pentru o perioada scurta de timp, mediul in care traim ar fi poluat cu deseuri si, in primul rand, ar fi mai putin sanatos. Daca nu se ridica gunoiul o perioada scurta de timp, orasele se transforma cu usurinta in focare de infectii.

3️⃣ Datorita conditiilor in care lucreaza sunt expusi infectiilor:

➡️ Este cunoscut faptul ca majoritatea persoanelor nu-si leaga sacii de gunoi ermetic, astfel operatorul ia contact direct cu deseurile aruncate de noi: gunoi menajer, masti de protectie, manusi, chiar si deseuri medicale etc.

➡️ Colectarea manuala a gunoiului aruncat la intamplare pe spatii verzi, pe trotuare etc duce la o expunere suplimentara.

🙏🏻 In această perioadă, în care suntem atât de greu încercați de acest virus, cuvintele care ar trebui să ne definească întregul comportament sunt: SOLIDARITATE, EMPATIE, AFECTIUNE.

Si, in primul rand, le MULTUMIM pentru ca, desi nu sunt doctori, au grija de noi, sa nu ajungem la doctor.


Mangalia News, 07.05.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply