Continuă asfaltările în 2 Mai, în cadrul proiectului de dezvoltare a comunei Limanu

0
879

Activităţile în aer liber, cu precădere cele edilitare, continuă, la nivelul judeţului Constanţa, ele fiind permise, dacă sunt respectate norme de protecţie în contextual actual: echipament – măşti, mască, eventual combinezoane şi dacă se păstrează distanţa socială. Lucrări edilitare au loc şi în municipiul Constanţa, în oraşe, dar şi în comuna Limanu, acolo unde continuă un proiect PNDL2 de astfalare, în localitatea 2 Mai.

Este vorba despre obiectivul de investiții “Modernizare infrastructura rutieră de interes local în comuna Limanu, județul Constanța“.

Lucrările de asfaltare s-au desfășurat pe străzile Tineretului, Popa Șapcă și Ion Dragomir, urmând ca în cursul zilei de marţi, 31 martie, să se continue lucrările pe străzile Mihai Viteazu, Ion Roată, 24 Ianuarie și Sudului, precum și miercuri, 1 aprilie, continunând cu Zambilelor, Trandafirilor, Liliacului și Dobrogeanu, toate din localitatea 2 Mai.

“Valoarea totală a proiectului este de 5.300.131 lei fără TVA, aceasta investiţie facând parte din Strategia de Dezvoltare a comunei Limanu”, a declarat, pentru Focus Press, primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu.

A.C, focuspress.ro.


Mangalia News, 31.03.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply