NECESAR SPITALE, pe județe. #AjutorSpitale, inițiativă entreprenation.ro

0
1007

Vă mulțumim vouă, medicilor, asistentelor și personalului din linia I în lupta împotriva coronavirusului (COVID-19). Pe voi ne bazăm, toți ceilalți. Sunteți eroii noștri!

Dragi medici, aveți nevoie de ceva? Spuneți-ne. Vrem și putem să vă ajutăm!

În următoarele săptămâni ne așteptăm ca în România limitele sistemului medical să fie puse serios la încercare. S-a întamplat și se întâmplă in țări mai bine dezvoltate. Ne așteptăm să se întâmple și la noi.

Din fericire, există organizații care vor să ajute și care au o parte din banii, oamenii și resursele necesare. Am creat această platformă pentru a aduce împreună oamenii din sistemul medical, care sunt acum în prima linie a luptei împotriva COVID-19 și antreprenorii din România care vor și pot să ofere un ajutor neprețuit, în aceste momente.

Misiunea noastra este să ajutăm spitalele, unitățile sanitare și medicii de familie din România în lupta contra coronavirusului (COVID-19).

Cum putem ajuta?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Comunitatea Entreprenation are experiența și expertiza în a adresa rapid (24 ore) probleme noi și a genera prototipuri de soluții prin formatul de 24 Hours Challenge, dezvoltat și perfectionat în cele 7 ediții din ultimii 4 ani.

”Am primit deja peste 700 de cereri de ajutoare din toată țara de la medici, sefi de spitale, medici de familie, sefi de sectie ATI, sefi de maternitati etc, – toti au mare nevoie de materiale medicale și non-medicale, acum. Uită-te, te rog, cu atenție, ca să înțelegi dimensiunea nevoilor, sunt enorme! Dacă voi, prietenii, clienții sau partenerii voștri ne puteți ajuta cu bani pentru achiziții sau, cel mai bine, direct cu orice cantități din produsele de mai jos, ar fi extraordinar, noi putem rezolva imediat partea logistică, livrare + formalitățile birocratice (contract donație, procese verbale etc.) astfel încât orice contribuții să ajungă direct la medicii care au nevoie imediată de ele”. https://nevoi-ajutor-spitale.herokuapp.com/

https://ajutorspitale.entreprenation.ro/


Mangalia News, 30.03.2020. (sursa: Cristian China-Birta).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply