Morala lui Morar: Scrisoarea părintelui Iosif, pentru liniștea umanității [VIDEO]

0
1235

Morala lui Morar: Scrisoarea părintelui Iosif, pentru liniștea umanității.

Până de curând trăiam o viață haotică, pe fugă, în care ne plângeam la tot pasul că nu aveam timp. Mâncam pe fugă, dormeam pe fugă, ne îmbrățisam oamenii dragi, tot pe fugă.

Toate astea până când întreaga planetă a fost lovită de pandemia de coronavirus. Dincolo de panică și frică, de febra cumpărăturilor făcute fără rost, de glumele nesărate, s-a așternut o liniște teribilă. A venit o secundă în timpul nostru, în care trebuie să ne izolăm. Dar Coronavirus nu înseamnă doar boală și moarte. Acest virus este și o oportunitate de renaștere și vindecare. 

Suntem martori la moartea unei lumi care trebuie să moară, pentru ca alta să se nască. Nu o spunem noi, ci părintele Iosif.

În #MorningZU, Mihai Morar a citit o scrisoare a părintelui Iosif, care are un singur scop: acela de a ne liniști.
 
Ce va rămâne, când tot haosul se va termina? Asta e alegerea fiecăruia. Până atunci, însă, trebuie să #StamAcasa, ca să ne putem îmbrățisa mâine. 🙂

Mai jos ți-am pregătit o doză de hrană pentru suflet. Play!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

P.S: HEI! CITEȘTE ASTA!
DJ-ii Radio ZU transmit din studio. Te-ai plictisit acasă? Scrie-le pe WhatsApp, la 0747 22 18 15, sau ascultă-ne pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play), sau pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). TU ești ZU! Rămâi așa! (sursa: radiozu.ro/morningzu/morala-lui-morar).


Mangalia News, 22.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply