CORONAVIRUS devine ARMĂ politică? Consilier local ALDE, despre Cristian Radu: A fost în Italia

0
1179

Consilierul local ALDE de la Mangalia a lansat un zvon pe facebook ce îl vizează pe primarul Cristian Radu și pe vicele Dragoș Angelescu. Acesta spune că cei doi au fost în Bolognia, Italia, revenind în țară la sfârșitul lunii trecute. Leonard Tănase spune că aceștia nu au anunțat autoritățile și au făcut baie de mulțime de 1 și 8 martie.

”Radu Cristian s-a întors în data de 23 februarie din Bologna, Italia, unde se pare ca, a fost pacientul unei unități medicale pentru niște intervenții estetice. În loc să urmeze regulile medicale si ale bunului simț de autoizolare, în plină criză Coronavirus, dumnealui, la nici o săptămână de la întoarcerea dintr-o zonă de risc, în încercarea disperată de a cerși câteva voturi, a făcut băi de mulțime cu ocazia zilelor de 1 si 8 Martie expunând la un risc major doamnele Mangaliei, majoritatea vârstnice deci, categoria cea mai vulnerabilă. A luat contact cu angajații primăriei si cu cetățeni ai Mangaliei. Le doresc din tot sufletul, domnului Primar, viceprimarului Dragos Angelescu, care l-a însoțit in această călătorie, familiilor lor si tuturor celor cu care au luat contact, multă sănătate si sa dea Dumnezeu să nu fie nimic. Dar pentru comportamentul absolut iresponsabil si pentru lipsa de respect față de locuitorii Mangaliei ,le solicit domnilor Radu Cristian si Dragoș Angelescu demisia imediată!”, a scris Leonard Tănase.

Autoritățile spun că, la momentul de față, informația nu se confirmă.

Leonard Tănase este președintele ALDE, după demisia lui Ioan Popa.

Reacția lui Cristian Radu: Cine este acest Leonard Tănase? De 8 ani se ocupă de dezinformări

Contactat pentru un punct de vedere referitor la postarea consilierului local, Cristian Radu a declarat, pentru Replica, faptul că acest consilier local nu face decât să dezinformeze, nu inițiează proiecte în consiliu și nu se ocupă de lucruri importante. ”Cine este acest Leonard Tănase. E în consiliu din 2012, de 8 ani se ocupă doar cu dezinformări. Populația nu se poate alerta. Lumea îl cunoaște”, a spus Radu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La rândul său, Dragoș Angelescu a precizat faputul că, într-adevăr, au fost în Italia, însă, în momentul în care au revenit în țară, nu se instituise carantina, iar la aeroport nu au fost controlați de nimeni. ”Am fost în Italia, la invitația stațiunilor balnearo, nu se instaurase carantina, niciun fel de procedură. Nu am fost controlați la aeroport, nu am avut simptome. Carantina s-a instaurat la câteva zile după ce am revenit în țară”.

M.P, replicaonline.ro, 11.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply