Triplu eveniment la filiala UZPR Brașov, cu ocazia sărbătoririi celor 101 ani de la înființarea Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România [VIDEO]

0
1040

Filiala Brașov UZPR, apreciată de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România. Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, Filiala Brașov “Aurel Mureșianu” a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (U.Z.P.R.) a organizat trei evenimente importante:

  • 101 ani, de la înființarea Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România;
  • 170 de ani, de la nașterea lui Mihai Eminescu – Patronul spiritual al UZPR și
  • 30 de ani de presă liberă brașoveană postdecembristă.

La aceste evenimente, a participat și președintele UZPR, Doru Dinu Glăvan, care a venit cu surprize și a acordat o distincție și o medalie Filialei Brașov “Aurel Mureșianu”, pe care i-a înmânat-o președintelui filialei, Ioan Pamparău, pentru contribuția sa la organizarea și bunul mers al filialei brașovene. De asemenea, a acordat Distincția “Credință și loialitate” jurnalistului Ioan Popa și jurnalistei Anca Sigmirean, de la RadioTeleviziunea Transilvania, pentru talentul, devoțiunea și responsabilitatea puse în slujba înnobilării profesiei de jurnalist.

Cu acest prilej a fost lansat și site-ul Filialei Brașov “Aurel Mureșianu” al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, care să vină în întâmpinarea jurnaliștilor cu informații legate de Statutul Uniunii și alte informații privind activitatea filialei brașovene: www.uzprbrasov.ro – Ileana Gafton Dragoș / text (Inside Brasov Romania – https://www.insidebrasov.ro/ și Corona Press).

Evenimentul a avut loc în Sala Mare a Tipografiei ECRAN MAGAZIN din Brașov. (www.ecran.ro). Producător video: SchinteiePress – www.schinteie.ro, pentru Revista Pozitiv: www.revistapozitiv.ro


Mangalia News, 18.01.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply