FII REPORTER sau REDACTOR VOLUNTAR al cotidianului online MANGALIA NEWS!

0
1172
Side view of woman working on laptop, selective focus

Vrei să devii Reporter, Redactor sau Foto-reporter voluntar al ziarului online Mangalia News?

Redacția ziarului online www.MangaliaNews.ro invită tinerii absolvenți de Jurnalistică, dar nu numai pe ei, să colaboreze sub formă de voluntariat cu noi, în realizarea unor materiale specifice: articole, reportaje, anchete reportericești, pamflete, interviuri, reportaje foto / video, eseuri despre municipiul Mangalia și zona de sud a litoralului românesc, dar și despre alte zone ale țării sau ale lumii, cu accent pe teme cetățenești, economice, sociale, culturale, artistice și din domeniile: Sport, Business, Turism, Agrement, IT, Funny, Monden, Hobby etc.

Colaborarea pe bază de practică / voluntariat, în baza Legii Voluntariatului, vă poate asigura experiența necesară lansării în proiecte importante de viață!

MN: Cotidianul online Mangalia News, situat printre primele site-uri locale, este onorat să fie partener media oficial în proiectul Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA, încă de la lansarea acestui post, alături de TVR Internațional. Mangalia News este și partener media al Postului de Radio ProDiaspora, care emite din Germania și al altor publicații din diaspora.

P.s: Înainte de a vă hotărî, vă invităm să citiți acest articol: Profesia de jurnalist.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Scrieți-ne pe adresa de e-mail a redacției: [email protected]


Mangalia News, 04.01.2020. 



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply