TVR 1 transmite în exclusivitate Concertul de Anul Nou de la Viena

0
1574

Miercuri, 1 ianuarie 2020, ora 12:15, avem parte de clasica feerie a Concertului de Anul Nou de la Viena, transmisă în direct la TVR 1 şi TVR 1 HD.

Un adevărat ritual al fiecărui început de an, o tradiţie muzicală extrem îndrăgită în întreaga lume.

Cel mai mediatizat concert al tuturor timpurilor este la Televiziunea Română – TVR 1 şi TVR 1 HD, de la ora 12.15, în prima zi a lui 2020.

Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena are loc pe 1 ianuarie 2020 sub bagheta dirijorală a lui Andris Nelson, la Musikverein, în Viena. Unul dintre cei mai cunoscuţi şi creativi dirijori ai scenei muzicale internaţionale, Andris Nelson este directorul muzical al Orchestrei Simfonice din Boston, dar şi al Orchestrei Simfonice germane din Leipzig. Din 2010, Andris Nelson a fost colaboarator permanent al Filarmonicii din Viena, dar Concertul de Anul Nou 2020 reprezintă prima ocazie când letonul Andris Nelson dirijează prestigiosul concert-eveniment internaţional.

Acest concert reprezintă pentru Filarmonica din Viena nu doar expresia dorinţei de a oferi interpretări muzicale apropiate de perfecţiune ale operelor acestui gen, dar şi de a transmite oamenilor din întreaga lume urări de Anul Nou, în spiritul prieteniei, speranţei şi păcii, în calitate de ambasador muzical al Austriei.

Mai mult, pe tvr1.tvr.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply