Cornel Udrea: M-ați înnebunit, cu prospectele voastre. Ăsta, ultimul din cutia de poștă, m-a enervat, eu avînd antecedente de pus botul…

0
1037

Cornel Udrea: M-ați înnebunit cu prospectele voastre. Ăsta, ultimul din cutia de poștă, m-a enervat, eu avînd antecedente de pus botul, ca un prost neparlamentar.

De astă-dată, textul era relativ scurt, dar generos:
1. Ai penisul mic ?
2. Așa a fost mereu, sau s-a micșorat în ultima vreme?
3. Ai fost mulțumit de prestația lui? Pînă cînd?
4. Cum s-a consumat primul rateu?
5. Cunoști dispozitivul cu picurător “Extensin along champions”?

Răspunsurile mele au fost un pic mai dezvoltate, nu de alta, dar să nu se creadă că toți cei care am votat cu psd-ul, avem puța mică. Și vom vota în continuare, chiar dacă rămînem fără.

1. Mă duc să mă uit. Da, cît se vede pare de dimensiuni reduse. Arata destul de rău, trist și parcă gînditor. Cine să îl înțeleagă mai bine, decît mine ? Ne știm de o viață, dar nu ne-am cunoscut, pînă la prima sondă.

2. Ehei, dumneata să fii sănătoasă, domnule! A fost un timp, cînd Terente putea să își facă harakiri cu brișca de altoit vița de vie. În ultimele vremuri, da, a avut această tendință de a se retrage în sine, nu a mai dorit să socializeze, cînd stropea capacul, genunchii. Este, pur și simplu, un introvertit.

3. L-am felicitat de multe ori pentru serviciu credincios, a prestat mult și bine, pînâ într-o zi, cînd nu a mai răspuns, ca de obicei, la: “Ascultă comanda la mine ! Drept!”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

4. Primul rateu nu a fost primul, ci al treilea.

5. Mulțumesc, nu vreau să îl cunosc pe dispozitiv, am folosit 1 și am ajuns cu scrotul ca o pungă de plastic de un leu.

Încercați în cutia vecinei de la 41, acolo se perindă, mai ales seara, spre dimineață, tot felul de indivizi pe care, cu siguranță, îi interesează punctul al cincilea.

Mă, nimeni nu te întreabă dacă ai pensie mică, dacă ai vrea măcar 5 zile, să stai cu smochina aia de nevastă-ta, pe o plajă thailandeză, nimeni nu te invită, nici măcar la clubul pensionarilor, cînd se aduc kilograme de ochelari și dinți noi, cu gingii cu tot. Grija cea mare a lor este puța deficitară a românului de unică folosință. La femei, ofertele-s sărace, acolo nu mai ai ce mări, fiindcă toate sunt deja mari și încăpătoare.

A! Mai sunt ăia care te cred că ai avut prost tata, altfel nu te tot freacă cu taică-tău, te scapă de hemoroizi pe cale bucală, îți redau auzul-grănicer, îți întind pielea de peste tot, că îți rămîne mică, tocmai unde nu ar trebui.

Pliantul lor m-a băgat în boale: Mă uit zilnic, dacă nu chiar cotidian, dacă s-a ivit vreo schimbare după ceaiul de coada șoricelului, flatulența calului (să nu supăr, mă rog frumos) instituțiile laice, perechi ale popii, cu mult hrean și pizza țigăncii (din rețetarul lui Costel Pătrășcanu) și îmi aduc aminte de “Cotele apelor Dunării”. Cei mai vîrstnici un pic știu ce însemna pentru o femeie soasonsetsentimetr, sau Hîrșova, staționează

Cornel Udrea, noiembrie 2019.


Mangalia News, 17.11.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply